Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

st.benoit'liler buraya.

Neveziah

Öne çıkan mesajlar

said:
[b]Neveziah, 07 November 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
ja adore a Pepelek:-P.

j'adore a le/la pepelek olsa daha dogru olurdu sanirim. Ben gecen sene mezun oldum o bela okuldan. Simdi de gayet memnunum ama yani allah okuyanlara olaylik versin. Yani ozlemeyi birak, hatirlamak istemiyorum Lise2 ve Lise 3. un bi kismi disinda gidip gelmekten keyif almayi birak nefret ettigim okuldu.Iyy igrencPlaying the king in my kingdom!!!

[Bu mesaj Unclecan tarafından 07 November 2003 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Selam. 10 TA dayım ben beklerim.

J'adore Paticik.

Özel isim le la almaz.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Sosyal ağlarda paylaş

Alamaz.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Sosyal ağlarda paylaş

pepelek la le alır belkı ama bunu şuan kımse bilmiyo
oyuzden article siz kullanmak en dorusu J'adore Pepelek
en dorusu keh keh 7 senedır fransızca gören bi bünye olarak artistlik yapiim dedım biraz
buarada bende beoitteyim 10 fen d
klasiğim
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...