Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 eh O zaman uzun dönem yazarım :P üni felam okumadan.. "Askerlik=ne kadar zorsa o kadar süper" benim için..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Aslında o olay yerine göre değişiyor. Bizde KD'ler her türlü işe çıkıyordu, bir sürü operasyona beni de götürdüler. Bu arada ben 291 KDydim sen 289 filanmısın yani sana dede diyebilirmiyim :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Aha torun naber. Ben 289. K.D. olarak yaptım. Ve bizim şansımıza hiç 291. yollamadılar bizim yanımıza şöyleri işleri yıkalım ağız tadıyla :) Sen 6 ay yapan tayfadansın o zaman. 8 ay bizim içimizde patladı son olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 off ya ben askere gitmek istemiorum[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 askerdeyken.. halen de böyle dururum.. bunu bi arkadas sölemisti, suna bak hic deismemis diye .. heh eski gunner puhah.[Bu mesaj BlueStar tarafından 09 November 2003 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar