Anason Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 o senin account yaratman için gerekli olan şifre.o kodu ultima-registration.com a girip new acct bölümünde kullanacaksın.eğer devamlı oyniyacaksan,o kodu saklamanı tavsiye ederim çünki accountunu kaybedersen o code tekrar geri almanda yardımcı olur.hayırlı olsun ;)[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 kodu sımdı arkadas kullanmıs sımdı bbı yere gıdıp kod almak lazım :)[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Ya ben osı den account almak için verdiğini linkten girdim sonra da uo.com a girdim ama orasını halledemedim lütfen yardımcı olurmusunuz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Ben verdiğiniz linkten account aldım ea games olarak alınıyor değil mi ?Onaylandıktan sonra nasıl giricem bi yardım eder misiniz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 arkadaş güzelde 15 gün bitince aynı kodlardan bi tane daha girip uzatabilir miyiz? yoksa kasyalım boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 olmaz tabi o zaman server paralı olmaz[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 01 November 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 hayatımda böle brit bank görmedim.. :P[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ahah aynen zaten yürünmüyodu heryerde insan var çok güzeldi(15 gün bitmeden önce) bu arada black oly deki dark sın dimi[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: ConspiratoR, 01 November 2003 19:23 tarihinde demiş ki: olmaz tabi o zaman server paralı olmaz[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 01 November 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] kimse darılmasın ben ea ya ayda 12 küsür dolar vermem hayır ea benle server arasına lan çekerse telefon parasından kurtulacağımdan verebilirim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: bu arada black oly deki dark sın dimi[hline][b]fizban, 01 malesef..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar