Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedava Aos Osi accountu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o senin account yaratman için gerekli olan şifre.o kodu ultima-registration.com a girip new acct bölümünde kullanacaksın.eğer devamlı oyniyacaksan,o kodu saklamanı tavsiye ederim çünki accountunu kaybedersen o code tekrar geri almanda yardımcı olur.hayırlı olsun ;)[hline]huh Sardok ?
Mesaj tarihi:
kodu sımdı arkadas kullanmıs sımdı bbı yere gıdıp kod almak lazım :)[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Mesaj tarihi:
Ya ben osı den account almak için verdiğini linkten girdim sonra da uo.com a girdim ama orasını halledemedim lütfen yardımcı olurmusunuz ??
Mesaj tarihi:
Ben verdiğiniz linkten account aldım ea games olarak alınıyor değil mi ?Onaylandıktan sonra nasıl giricem bi yardım eder misiniz ??
Mesaj tarihi:
olmaz tabi o zaman server paralı olmaz[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki:
harbici uzunum, öyleyse varım.

Hanım Tüfeğimi Getir!

[Bu mesaj ConspiratoR tarafından 01 November 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahah aynen zaten yürünmüyodu heryerde insan var çok güzeldi(15 gün bitmeden önce)

bu arada black oly deki dark sın dimi[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki:

Hanım Tüfeğimi Getir!
Mesaj tarihi:
said:
ConspiratoR, 01 November 2003 19:23 tarihinde demiş ki:
olmaz tabi o zaman server paralı olmaz[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki:

Hanım Tüfeğimi Getir!

[Bu mesaj ConspiratoR tarafından 01 November 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]

kimse darılmasın ben ea ya ayda 12 küsür dolar vermem hayır ea benle server arasına lan çekerse telefon parasından kurtulacağımdan verebilirim anca
  • Yeni Oluştur...