GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Arklar ; Ben playerın account name'ni vererek birde name'ini vererek msj göndermek istiyorum nasıl yapabilirim[hline]Fatal War UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 staff içi chat scripti bul biraz incele, aynı taktikle yapabilirsin.. tüm clientlara yollar functionı, acc name ve ismini denetlersin, tutuyosa dialogu actırırsın. fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 OK saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 beyler yapamadım yarımcı olun kafayı yicem *orucu bozulabilir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: GM_galadniel, 07 November 2003 19:25 tarihinde demiş ki: beyler yapamadım yarımcı olun kafayı yicem *orucu bozulabilir* reklam vermek gibi olmasın ama bu senin dediğin asp ye giriyor onun için www.galipabi.ru forumlarında bulabilirsin.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Lord Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 hocam adam oyun ici diyor. galadniel sen tazz'in dediği sekilde yap. bir komut kullandır tüm online oyuncuların listesini döksün. daha sonra istediği kişinin yanındaki buttona tıkladığında msj dialog gelsin ordan adam yazmak istedigini yazsın. bu sekilde ona göndersin. bunu nasıl yaparım dersen .gchat scripti olcaktı arşivde bundan yola cıkarak yapabilrsin. Kolay gelsin...[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 GM_galadniel kardeş sen nebula pge sistemindeki gibi gmlerin cevap vermesine benzer birşey arıyorsun galiba sana tavsiye bronx un zebula ocak scriptindeki page sistemini incelemendir[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu mesaj zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: Dalzhim, 07 November 2003 19:30 tarihinde demiş ki: said: GM_galadniel, 07 November 2003 19:25 tarihinde demiş ki: beyler yapamadım yarımcı olun kafayı yicem *orucu bozulabilir* reklam vermek gibi olmasın ama bu senin dediğin asp ye giriyor onun için www.galipabi.ru forumlarında bulabilirsin.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Lord Dalzhim aaa uoda asp demi calışıyo :P :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 beyle yaptım admin menusune ayarladım çalışıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar