kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 yardım edin arkadaşlar yapamadım 30 dk dır deniyorum :-) "-developer" yazacaz da yazıyorum olmuyor fıttıranzi.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 max payne kısayolunun propertiesine girip ordaki max payne.exe'nin directorysinin yazdığı yerin sonuna bi boşluk bırakıp "-developer" yazcan yoksa sen başka bi yere mi yazıosun:-)[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 aynı yere yazıyorum da exe""-developer" yazıyordum boşluk koyucakmışız :)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 "" i kaldir " sonda olsun sadece[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar