Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Fenerbahçe

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Stada alinmayacaginiz (veya en iyi ihtimalle son anda disari alinacaginiz) ve kesinlikle tartaklanacaginiz, can guvenliginiz olmayan bir maca gitmenin mantigi nedir ki? Seyredebilecek olsaniz bi derece diyecem de, yaptiginiz bela aramak yani, butun senle gelenler senin gibi dusunuyosa kimse 6s taraftarini suclayamaz olen taraftarimiz olursa.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch of Soul Reavers
Email: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ben geçen maça gittim
ama maçtan birgün önce yapılan açıklamada
Galatasaray taraftarına yer ayrıldığı
güvenliklerinin sağlanacağını ,
yalnızca maça grup olarak gelmiyceklerini
ayrıca sarı kırmızı birşeyler giyerlerse içlerine giymeleri istenmişti...

Bizde bir gece önce açıklanan , denenlere güvenerek maça gittik deli olduğumuz için değil , hatta ben o gün karar verdim ve maç bileti buldum o açıklama olmasa maça gitmiyecektim...

Salı günü sabah gazatesine çıkmışız :P
staddan çıkarttılırken fotoğraf çekmişler utanmadan :=)
Sosyal ağlarda paylaş

6slıler maca gıttı dıyelım onların bır olaya karısmıyacagı nerden bellı,belkı kendı aralarında kavga cıkacak ve bırbırlerını bogucaklar.Cunku Fenerle oynuyorsun ve sonucunda taraftarlar keısn bırbırıne gırecek, Fenerbahce maglubıyetını hazmedemeyen ve yanındakıne dalıcak adam cok.[hline]Simofle

[b]O 55 bin sosisliden biri

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

baggio önemli olan taraftarın yenilsede yensede kümede düşse uefa şampiyonu olsada arkasında olduğunu bilmesidir.herkez biliyo çok büyük riskler alarak gittiğimizi ve bizide gördükten sonra o maçı orda fb kazanmak zorunda daha bunu başka çözümü yok ve organizasyon delisi olan 6s taraftarı organizasyon öğrensin diye gidiyoruz.infaz team duvara yazı yazıp org. a bak diyoduda.bizden org. öğrensinler
fenerin galip olduğu maçta kadiköyde olmak kolay ama biz zor gününde bile yanındayız takımımızın
Sosyal ağlarda paylaş

'Takim yenilecek, niye gidiyosun' mu dedim ben sana? Ne alakasi var simdi soylediginle yani, iyi gun taraftari miyiz biz, hayret bisey. Hicbirsey hayatimdan onemli degil ama. Hele hele %90'i Fenerbahce'de oynamayi onemsemeyen, sirf parasini dusunen oyunculardan kurulu bir takim icin yaralanmayi bile goze almam, oturur evimden seyrederim mis gibi.

Diger taraftan bakarsan, bu macta hayatini kaybedecek her Fener taraftari, ileriki maclar icin taraftar kaybi olacaktir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch of Soul Reavers
Email: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ne alakası var takımın için yaralanmakla şimdi
yani biz oraya hadi abi sıkıldık ölmeye gidelim kafamızı gözümüzü yarıpda gelelim diye gitmiyoruzki.biz sadece böyle bi riskin olduğunu bile bile gidiyoruz.dediğin doğru para için oynayanda var "renklere aşığız sizlere değil" bestesini hatırladım şimdi:).ama şöylede bi olay var kadiköydeki çoğu taraftar iyi gün taraftarı bunuda kimse inkar edemez.fenerin biraz bocaladığı dönemde stadı boş bırakanlar gs ye 6 attiktan sonra stadı fulliyenler.bunların hepsi görünüyo yani
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 06 Mart 2003 23:36 tarihinde demiş ki:
hakikaten simdi dusundum de..

ya fenerliler nicin gs maca giderler ki?

oturun evinizde mis gibi izleyin..hem dayak da yemessiniz cikista...adamlar cok hirsli olacaklar ..6 tane atarsan sen elin takimina,6 kafa 3 yumruk,2 aparkat olarak kdv sini alirsin..

ayrica yenilirseniz de bilet paraniz iyice kacmasin bi tarafiniza(gerci butun ihtimallerde kaciyo ama olsun)..

Laflarına dıkkat et bakalım sen,babanın forum alanımı burası? Agzını bozma,ozaman bende sana soslılılerı hatırlatırım 6 kasımda yedıgın.[hline]Simofle

[b]O 55 bin sosisliden biri

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

herkez terbiyesini takınsın arkadaşlar
saygı çerçevesinin dışına çıkmayalım yoksa kitlemek zorunda kalıcam
kaldığımız yerden düzgün tartışmaya devam edelim
silthanas bilgisayar oyunlarına biraz ara ver yok 2 aparkat 3 adu ket falan hem zaten fenerlileri korumak 6s taraftarınamı düştü(kusura bakma hangi takımlısın bilmiyorum ama 6slisin galiba)
yenilince bilet parasının bitarafımıza(!) kaçmasından bahsedeyim
hiçbirimiz müneccim değiliz fenerin yenilip yenilmeyeceği belli değil ama şu durumda spor yazarları ve futboldan anlayan herkez fenerin şansını %51 olarak görüyo
hem diyelim yenildik.biz iyi gün taraftarı değiliz sadece fener yenildiğinde maça gitmicezmi
aa bunlar nası olsa yeniliyo boş yere maça gitmeyelim tvde özetlerden izleriz
yapmayın gözünüzü seveyim
Sosyal ağlarda paylaş

evet bencede cizgiyi astik..ama gaz oluo herkes..baksaniza trabzon-bjk maci konusulmuo bile bunun heyecanindan..keske fenerlilerde gelse..kardes kardese otursak ama 100 y1ll1k bir rekabet sonucu bence asla ama asla boole bisi olm1ycask..cunku mantelitenin duzelmesi lazim..illa kavga etmek istiosan git ingilizler gibi disarda gir birbirine ama statta sadece tezahuratli kavga olsun..cunku tewk bir takim seyircisi olunca zaten m acin zevki olmuo..bi tek sen tezahurat yap1osun...[hline]Experience My Dead Side
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...