ivan Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 1 loca var bende arta kalırsa sölerim biri gelir.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 kafese alındığımız maçı hatırlatırım bize hiçbirşey olmamıştı samiyende ve maçıda kazanmıştık jonhsonın golüydü galiba tam hatırlamıyorum eski açığın sadece 500kişilik bir bölümü verilmişti sağımıza polis duvarı geçmişti eski açığın kalan tarafındada 6s taraftarı vardı kapalı ve numaralınında eski açığa yakın tarafları polis korumasındaydı. sağ sağlim gidip gelmiştik istense yine aynı şekilde olurdu biz yine orda olup takımmızı yalnız bırakmazdık sırf kadiköyde çıkartıldılar diye bizi almıyolar fakat kendi taşkınlıklarından çıkartıldılar.aralarında 6sli arkadaşlarımda vardı ve kendileride anlatıyolar.stada geldiklerinde deplasman tribünün ordaki körükte üçlü falan çekmeye çalıştılar doğal olarak 2-3 bin fenerlı saldırdı elinde ne varsa attılar polis içeri almak zorunda kaldı.bi dolu biletsiz 6s taraftarı girdi içeri.ama içerde beklemeleri lazımdı onlar sırf artislik olsun diye tribüne çıktılar ve aynı şekilde tuvalet karoları,meşaleler,konfetiler kafalarına yağdı.6s taraftarının can güvenliği için çıkartılıp otobüslerle mecidiyeköye yollandılar ben kabul ediyorum bizi alsınlar eğer olay olursa çıkarsınlar onada rağzıyız hepimiz ama resmen çifte standartdır bu.aziz yıldırımda almicak seneye bizde giremicez seneye samiyene bu böyle sürüp gidicek bidaha dünyanın sayılı derbilerinden olan fb-6s maçlarını deplasman takımları staddan izleyemicek ama emin olun ben ve birçok arkadaşım orda olucaz liseligençfenerbahçeliler olarak ist.ünili fenerliler gfb c-k ve diğer grupların elemanları hepsi orda olucak.ama hepimizin bi ortak düşüncesi var.samiyene girmemiz engellemez!engellenemicekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 en iyisini yaptılar almayarak hatta bundan sonra mümkünse hiçbirzaman almasınlar geçen maçta gördük yaşananları, aynı şeylerin yaşanmaması içten bile değildi insanların zarar görüceğini bilerek asla yollamazlardı fener taraftarını oraya[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 bence maca gitmenin pek bi anlami olmicak 15. dakkadan sonra yasanan olaylar yuzunden seyirciler staddan cikarilabilir:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ya off fenerliler bu kadar salam taraftar getiriosa bayaas alam kavga ç1kar..bende yeni aç1ktay1m..giden varsa knu_al1m[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Bone gecen kadıkoydekı kafesınızı begenmedınızmı? 6 olsun bızım olsun[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 bu maçı fener olsada fenerin lig sonundaki sıralamadaki yeri 4. olucak[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 6s nin kuş kafesini biliyoruz her maç ordaydık ve şuana kadar hiçte birşey olmadı neden mi? eski açık kuş kafesinde yanımızda polislerden oluşturulmuş bi et duvar,ve onların sağ tarafında yani eski açığın diğer tarafında 6s taraftarı ve bizim koyulduğumuz yere göre numaralı yada kapalının eskiaçaçığa yakın olan,yani sağ tarafı boş bırakılacak yabancı madde atılmaması için canlı fenerli çıkmazmış ordan,görücez şu ana kadar çıktıda şimdimi ölü vericez ama şöyle bi olay var,eğer 6s bize bilet verseydi yani tribün ayırsaydı biz o kafeste olucaktık öyle bi olayki hepimizde bilet var ama herkez ayrı yerlerde genelde ve büyük bir org. yapamicaz zaten 10-20 kişi fb bayrağı açsak 5000 tane 6s taraftarı var yanımzda,şansımız yok. hepimiz orda ağzımızla fener diye bağıramasakta tüm beyinler fb için orda olucak fatoş terim farka oynamak isterse ömer çavuşoğlunun da dediği gibi arkada açılan boşluğu fb hücum oyuncuları doldurucak.neyse hele bi maç oynansın falanda sonra fenerin 4. olcağı tartışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: Mephisto_, 05 Mart 2003 17:39 tarihinde demiş ki: bu maçı fener olsada fenerin lig sonundaki sıralamadaki yeri 4. olucak[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Falcımısın ?[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 falcı olmaya gerek yok açık ortada herşey[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Ne guzel demıssın,gercektende hersey ortada evet,cok haklısın.[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: BonePART, 05 Mart 2003 22:52 tarihinde demiş ki: etten duvar geyiği gene en son fener gs macında olmustu gslilerparamparca oldu ben olsam cidden gitmezdim[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 43.5 Drunken Friaa -(Back to business) bone o maçtamıydın? değildin ben o maçtaydım ve gsliler sırf bize saldırmak için senin deyiminle paramparça oldular bizden kimsenin burnu bile kanamadı gsliler kendi salaklıklarına doymasınlar kendi kendine zehir ettiler maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 2-0 kazandigimiz bjk macina gitmistim gecen sene inonuye, bjk gol atmadigi icin sorun olmamisti pek, gol yiyince tepki gostermeyen taraftar pek suphe cekmiyo da gs gol atarsa sevinmeyen taraftar suphe ceker gibi geliyo :) Gitmeyi dusunmuyorum o acidan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 gs'liler birşey yapmasa olmicaktı bir olay diyosun nonos yani ? "szasstam" yaz arama kısmında "başlatan" yerine hatta dur sen uğraşma ben koyuyorum Aha maçtaki bir galatasaraylıdan yazılmış yazı ki kendisi çok sözü güvenilir vs. bir insandır[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 bi dakka bizim bahsettiğimiz johnson koymuştu 80de samiyende senin yolladığın link 6 kasım o maçtada vardım gs taraftarı gelmişti stada deplasman takımı girişindeki körüğün orda üçlü falan çekmeye çalıştılar bizde gaza gelince orda arbede yaşandı sonra içeri sokuldu gsliler hiçbişe olmicaktı orda içerde bekliceklerdi gsliler artislik için çıktılar tribüne ve olan oldu biz numaralıya geçtik tuvalet karoları,pet şişeler, meşaleler uçuştu havada ama bjk taraftarı gibi akıllılık yapıcaktı gs geç geliceklerdi hemen giriceklerdi 30 dakka önce falan ve fener taraftarı dağılınca kadiköyde polisler onları çıkarıcaktı ve dağılcaklardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 bone en son gs fener maçından bahsediyor, gs'lilerin paramparça olduğu maçtan bahsediyor sende ona cevap veriyorsun bu durumda o link'i verdim[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ya bone kuş kafesini söyledi e bende ordaydım gs-fb maçnı anlattım sonra 6 kasım çıktı onuda anlattım sonuçta istense 6 kasımda olay olmazdı olsa bile işte 2-3 pet şişesi ve küfürleşme ve 8 marta bizimde alınmamız lazımdı aynı güvenlik bu maçtada sergilenicekti ve hersene böyle böyle derbiler geçicekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Gelme denen maca gelirlerse olacagi odur yani, emniyet de fenerli oldugu icin gelmeyin demedi ki adamlara, guvenlik icin dedi. Illa 'ben canima susadim, guvenligim olmayan yere gidecem, rere rara cimbom' diyenler de gitti, dayak yiyip geri postalandi, bundan ibaret. Ben de tiksiniyorum bu olaylardan ama cikacagi onceden belli, gsliler maca gelmeyecek denmis, niye geliyosun be kardesim?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 gelme dendiyse neden yer ayırtıldı onu anlamadım yani çok karışık olaylar oldu + 6-0 oldu pek birşey hatırlamıyorum son maçtan açıkçası, hatırlamakta istemiyorum o ayrı konu burda fb taraftarına gelme deniyor neden gs yönetimi yepki görüyorki ? 22 bin kişilik stad zaten 60 bin kişilik stadımız mı varda 2 binini size ayırmadık etraftada 2 bin kişilik boşluk bırakıp sizden uzak tutmadık ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Yer ayirtilmadi, gs taraftari bir sekilde toplu bilet alinca mecburen bir araya toplandi guvenlik acisindan, sonra oyle de yurumeyince cikartildilar. Ben tepki gostermiyorum sahsen o olaya, ilk maci gsliler seyredemediyse bu maci da fenerli seyretmemeli (topluca yani). Ama bundan sonraki her derbide boyle seyirci gitmeyecek davasi olursa cok cirkin, sadece ilk yaridaki maca bir karsilik olarak, bir kerelik gelmemeli fener taraftari. Ondan sonra adam gibi guvenlik onlemleriyle her derbiye ayni muamele yapilmali.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 evet baggionun dediği gibi ultraslan dediki bizde 1000 den fazla bilet var hatta 3-4 tane göstermişler tv kamerasına bixz geliyoruz yok olay çıkcak diye fb yönetimi klasik deplasman yerini gsye verdi gs geldi dayağı yedi gitti yoksa gs taraftarı alınmicaktı ama niye alınmicaktı dersen uyuzluk diye değil,güvenlik açısından gs yönetimi niye almıyo bizi, uyuzluk diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 nasıl uyuzluk diye ya ? sizin güvenliğinizi kendiniz düşünmüyor musunuz hiç ? her taraftar aklı başında değildir, oraya fener taraftarı gelse polis önlem dahi alsa olay çıkmicak, fenerli yaralanmicak mı sanıyorsun ? ilk yarı ççok büyük güvenlik önlemleri alındıda ne oldu ? sonuçlar belli, hiçbir şekilde bu maçın olaysız bitme şansı yoktu[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 OOooooOOoOOOoo OOOooOO FE NER BAH CE eahe pankart hazırlıcam gs lilere BİZİ FENERLİ DE YAPTINIZ YA diye :PpPp[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: Mephisto_, 05 Mart 2003 23:26 tarihinde demiş ki: nasıl uyuzluk diye ya ? sizin güvenliğinizi kendiniz düşünmüyor musunuz hiç ? her taraftar aklı başında değildir, oraya fener taraftarı gelse polis önlem dahi alsa olay çıkmicak, fenerli yaralanmicak mı sanıyorsun ? ilk yarı ççok büyük güvenlik önlemleri alındıda ne oldu ? sonuçlar belli, hiçbir şekilde bu maçın olaysız bitme şansı yoktu[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me ya meph gs taraftarıda biliyodu olucakları onlarda geldi biz hepimiz kabul ediyoruz bizi alın yeterki biz takımmızı cehennemde bile destekleriz olaylar çıkıcak dayak yicez kenarda köşede gslide dövücez ama bizim alınmamız lazımdı gsye yapılan bize olsa onada razıydık yani büyürse bizi kadiköye geri göndermelerine bile ama biz yine orda olucaz yine desteklciez gs yönetimi 6 kasımdan sonra fenerimi düşünüyo gs taraftarı izleyuemediyse fb taraftarıda izleyemicek diyen kim özhan canaydınmı aziz yıldırımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 lol ya mantıklı düşünemiyorsunuz abi işte, orda adam ölse nolucak ? biz göze aldık bunu mu diceksiniz ? öle kişinin ailesine ne denicek ? "o zaten ölmeye gitmişti" bu mudur abi ? gerçekten saçmalıyorsun[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar