Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tübitak Olimpiyat sorusu!!!

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

Evet bu elime taze geçti direk buraya aktarıyorum!!

Van gölünün içinde bi ağaç olduğunu farz edin...
Ve bu ağaç her geçen gün büyüyo 2 metre - 4 metre -8 metre yani 2 nin katlarıyla büyüdükçe büyüyo gündne güne 30 gün içinde tüm gölü kaplarsa kaç günde YARISINI kaplar?[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Sosyal ağlarda paylaş

İŞTE BU YAAA!!

okulda o kadar elemana sordum kimse bilemedi ama paticiktekiler bildi ya!!!

işte bu ya Paticik halkına teşekkürler zeka seviyenizi bi kez daha açıkladınız!![hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solonor, 07 November 2003 22:56 tarihinde demiş ki:
selocan sen tam ben mesajını görmeden atmışın sana da helal. :)[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.

:D ben de wulfgarın mesajını görmeden atmıştım :D :D[hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Sosyal ağlarda paylaş

walla bende ilk başta ne yalan söliyim karmaşık bi dizi işlemden sonra 19 bulmuştum ama sonra 29 olduğunu doğru bi şekilde buldum[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

Sosyal ağlarda paylaş

1 saatin sonunda mı kaymak zorunda ?
yani sonuçta saat boyunca sıçrıyo hayvan ve saat boyunca da aşağı kayıyo şeklinde değerlendirilebilir...[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that.
Believe well, cutter.
Sosyal ağlarda paylaş

tek bi sıçrama sözkonusu diil ki.
belli bi zaman dilimi içinde ne kadar ileri ne kadar geri hareket var o verilmiş. kaç sıçramada çıkar dense oke...[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that.
Believe well, cutter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...