Ringwraith55 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Slmlar Cs 1.6 yerden bulabılecegımı bılen varmıdır?Beta olsada olur.
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 YUHHHH öhöhö Koptum zuhahahah Abi CS HALA DEVAM ediyomu ya bu Dunyada?
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Sanane nin sitesi?[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 kopanzi cok değişik bir cümle SANANE are the numbers ones :D Under my penis January Jenny
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 YOOO ben sanane nin 1 numara oldugunu diyorum BUda Artık Halk Hani varya S******* aşşa Kasımpaşa da***** warya onun ingilizce hali Under my Penis January Jenny
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Sum galiba ilgi çekmeye çalışıyosun istersen önce bi ingilizce öğrenip gel Kasımın January oduğunu savunuyorsan bir şey diyemeyeceğim, ama konu bu bile değil. Aptal aptal cevaplar atarak hiç bir yere varılmaz, bunu hala öğrenemediniz mi, kaç. canlı örnek geçti önümüzden.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bonzi bonzi bonzi...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ana harbş bende kafayı yedim November jenny di ehehehe tamam ilgi cekmeye calısmıomki sadece 4 hafta önce öğrendim onu yazim dedim bakalim millet ne dicek diye ama ağır oldu eheh salla en iyisi
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ağır oldu ? waay karizma adamsın daıtırsın ortamı 1 numarasın üstüne yok.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bonzi bonzi bonzi. ynei slogan bu olsun adaylara :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 :-) :) :( :rock: :tebrikz: :D :yapma: :hmm: :lol: :hrr: :-| :-p :-? :O ;) naparsın bin bir şekle girdik eheh Small mımal koparma yeter
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 sum sen az bulunur bonzilerdensin bunu şimdi anladık daha önceden söleseydin ya.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 BOnzi noluyo Geyikmi zuhaha Ben zaten geyiğim Gelin chate görün :rock:
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bonzi maymunun moru, önde geleni oluyor.ban dan önceki aşama oluyor.[hline]-26- Mansız yönetir ! HeadShot..!
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bonzi isteriz bonzi isteriz rullz :P[hline]Mekteb-i SultaniHaydi Tıkla!18 yaşından küçükler tıklayamaz.[Bu mesaj Saykoleo tarafından 06 Mart 2003 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ya beyler yavas olun ya buyutmeyın olayları sadece bir soru sormustum :)
HellHound Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bonzi'nin cesitli atiklarinin cikarilmasina karsiyim...
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 o ne demek dis ben hala bilmiyom :( cs 1.6 steam kur ordan çekersin yaw çok da kasış bişi deil sadece dialp up san 2.5 saat sureli nete gircen ve kopmamasını sağlıycaksın (unuttuğum bi site aprça parça oyuu download ettirebiliyodu) bonzi monzi bonzi monzi.. ;( .. lamer kralı özleidm ...[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Öne çıkan mesajlar