ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Yarım saat önce Müzik bölümüne yazdım bi Allahın kulu bakmadı. bide buraya yazim dedim. hani belki yardım eden olur die. ya arkadaşlar bi mp3 indirdim ama password istio. şifreyi nerden bulacağımı vermiş ama bende hata verio sayfa açılırken biriniz benim için bakabilir mi şuna ya.. 1. Go to http://www.lucazade.cjb.net/ 2. Scroll down and click the 468x60 BANNER in the MIDDLE of the page (HINT- about brides) 3. The VERY LAST WORD of the next page is the PASSWORD![hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ajan falanmısın ne bu mp3te şifre olayı ya? *!bu mesaj 10 saniye içinde kendini intihar edicektir* lol[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ehueh walla ajan değilim ama fıtık olabilirim.. indirdiğimden beri uğraşıom. açılmıo sayfa hata verio bende. zaten benim bilgisayarda war öle bikaç sorun. Bi zahmet girin şu siteyede söleyi verin bana şu şifreyi pls ya deli oldum a burdaa:hrr:[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 yav o zip şifresi onu sitesinde bulacan mp3ü çektiğin yerin site adresini yaz bazen öyle oluyo..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 hayır yemio. indirdiğim zip'li dosyanın içinde password die bi txt dosyası var içindede yukarda yazılanlar yazıo. siteye giriom. ama hata verio bende. siz bi bakın pls.[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 www.bride.ru[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 şifre bumu yani? denemedim daha ama..[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar