Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 nwn kopya cd si ile orijinalinde yapip bunda yapilamayacak ne var? ornegin multiplayer oynayabiliyor muyuz veya server kurabilmek icin oyunun orijinalini mi istiyor? danke[hline]blinded by fear of life
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 seninle aynı sürüm e sahip olanlarla oynayabilirsin multi player, servardan da sanırım aynı şekilde oluo tam bi fikrim yok, Orjinali update edebiliosun ama kopyaya update edemezsin ancak orjinal update li dosyanın crack i olması lazım ki sanmıyorum öyle bişey olduğunu,o yüzden en güzel gidip orjinalini almak hiç uğraşmıosun bööle şeylerle[hline]Güneşi seviyorum diorsun,güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,yağmuru seviyorum diorsun yağmur yağınca şemşiyeni açıyorsun,korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...korkularımda haklıymışım...
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 evet bende var mesela orjinali hiç açılmamış.... pffff
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: BlackRose, 03 May 2003 01:14 tarihinde demiş ki: evet bende var mesela orjinali hiç açılmamış.... pffff olm sat sende oyun zaten pek iyi deil tutmaz yakında kimse almak istemez elinde patlar:D
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 OĞLUM zaten aylardır satmak için uğraşıyorum hava olsun diye yazmadım bende orjinali var diye, almak ister misin? elinde patlar hem...
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 zuhzuh[hline]Diadan Locke blesses you!..
bega Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 LOL BlackRose sen hala elindeki orjinali satmaya mi calisiyosun? Ben bugun baktim, orjinali getirtmek 60 dolar civarinda.. :))[hline]*if love was red then she was colorblind* [Bu mesaj bega tarafından 11 September 2003 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar