Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 nwn kopya cd si ile orijinalinde yapip bunda yapilamayacak ne var? ornegin multiplayer oynayabiliyor muyuz veya server kurabilmek icin oyunun orijinalini mi istiyor? danke[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 seninle aynı sürüm e sahip olanlarla oynayabilirsin multi player, servardan da sanırım aynı şekilde oluo tam bi fikrim yok, Orjinali update edebiliosun ama kopyaya update edemezsin ancak orjinal update li dosyanın crack i olması lazım ki sanmıyorum öyle bişey olduğunu,o yüzden en güzel gidip orjinalini almak hiç uğraşmıosun bööle şeylerle[hline]Güneşi seviyorum diorsun,güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,yağmuru seviyorum diorsun yağmur yağınca şemşiyeni açıyorsun,korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...korkularımda haklıymışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 evet bende var mesela orjinali hiç açılmamış.... pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: BlackRose, 03 May 2003 01:14 tarihinde demiş ki: evet bende var mesela orjinali hiç açılmamış.... pffff olm sat sende oyun zaten pek iyi deil tutmaz yakında kimse almak istemez elinde patlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 OĞLUM zaten aylardır satmak için uğraşıyorum hava olsun diye yazmadım bende orjinali var diye, almak ister misin? elinde patlar hem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 zuhzuh[hline]Diadan Locke blesses you!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 LOL BlackRose sen hala elindeki orjinali satmaya mi calisiyosun? Ben bugun baktim, orjinali getirtmek 60 dolar civarinda.. :))[hline]*if love was red then she was colorblind* [Bu mesaj bega tarafından 11 September 2003 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar