narin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Doğu bankta taktırmak istiyorum ne kadardır bilen varmı ?[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 cip ine gore degisir bide guvenirlir yerde takt1r (dogubak da tak1yorlar)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Fiyatı fazla sorun degilse Messiah olmasına önem goster.. oldukca kaliteli bir chip..Yurtdısında messiah chip cogunlukla tercih edilen marka...[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 en ıyısı su an dms3 100 dolar, mes 2 prolar 80 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 narincim dogubanka gidiyosun 4. kata cikiyosun dar koridordan gecerken duvarda icinde ps malzemeleri olan dolabin yanindaki kapidan iceri giriyosun aninda takiyolar emrenin laete taktirmistik orda messiahle dms n farkini da sana biu guzel aciklarlar[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 4-5 ay once messiaah 100 dms 120 dolardi belki biraz dusmustur[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 messiah yoktu 1 ay içinde gelir dedi bende endem elektroniğe gittim msn 100 $ blue 55$ dedi blue taktırdım.. Umarım bişi olma 5 6 oyun oynadım sorun yok haftadır fln ...[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar