Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık FWG5

Escobar

Öne çıkan mesajlar

said:
Escobar, 06 November 2003 20:50 tarihinde demiş ki:
Elinde olan varsa benle irtibata geçsin.Slice edilmiş tercih ediyorum ama olmasada olur.

Minimum özellikler

speed : 1.6
max dmg : 300-350[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse

1.4 330 damageli bi FWG5 i Sman'chi satıyodu ama...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Escobar, 07 November 2003 12:47 tarihinde demiş ki:
Stryker la konuştum gereken tissue yu bulursan 0.9 speed 400 dmg unsliced yaparım dedi aam tissue nerde tabi o var onun dışında yapabilceği 1.2 speed 345+ dmg.Tabi bunlar unsliced oluyo.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse

Stryker kim yaw bana über-meister Führer T21 yapar mı acaba??? Pearce dostum oyunda bana bi mail atıp wpsini göndersene strykerın ya da sorabilir misin T21 yapar mı??[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Stoklayında daha belli olmayan bi yerden yeni upgrade çıkıcakmış krayt yerine fwglerde kullanılmak için.Yeni loot yani...
Nekadar etkili olacak onu bilemiyorum oyüzden siz şimdiden stoklasanız iyi olur.Diğer upgrade bulunmadanda elinizden çıkarırsınız silahları.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...