Escobar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Elinde olan varsa benle irtibata geçsin.Slice edilmiş tercih ediyorum ama olmasada olur. Minimum özellikler speed : 1.6 max dmg : 300-350[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 bi adamda gordüm bi fwg5 1.0 speed ve 410 max damage ... onu istermisin :p ama satılık değil öz ve öz krayt tissuedan yapılmış (normal 30 luk olanla değil yanliz 77 lik mi ne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: Escobar, 06 November 2003 20:50 tarihinde demiş ki: Elinde olan varsa benle irtibata geçsin.Slice edilmiş tercih ediyorum ama olmasada olur. Minimum özellikler speed : 1.6 max dmg : 300-350[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse 1.4 330 damageli bi FWG5 i Sman'chi satıyodu ama...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Stryker la konuştum gereken tissue yu bulursan 0.9 speed 400 dmg unsliced yaparım dedi aam tissue nerde tabi o var onun dışında yapabilceği 1.2 speed 345+ dmg.Tabi bunlar unsliced oluyo.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Almak için elini çabuk tut yanlız. Nerf geliyor fwg lere bildiğin gibi.Pre-patch olanların fiyatı 3-4 katına çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Bu nerfle ilgili bilgi nerde var?[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: Escobar, 07 November 2003 12:47 tarihinde demiş ki: Stryker la konuştum gereken tissue yu bulursan 0.9 speed 400 dmg unsliced yaparım dedi aam tissue nerde tabi o var onun dışında yapabilceği 1.2 speed 345+ dmg.Tabi bunlar unsliced oluyo.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Stryker kim yaw bana über-meister Führer T21 yapar mı acaba??? Pearce dostum oyunda bana bi mail atıp wpsini göndersene strykerın ya da sorabilir misin T21 yapar mı??[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Test center forumlarında var.Sanırım bunu bunu yaptık demiyorlarda oynayanlar bulmuş gizli nerf ü =p power handler mı ne takılamıyacakmış artık scatter ve fwg lere sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 aha gitti o zaman krayt olayı fwglerde :) stocklamak şart oldu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 hemen kraytli fwg5 basalim ilerde prenerf diye satalim[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Stoklayında daha belli olmayan bi yerden yeni upgrade çıkıcakmış krayt yerine fwglerde kullanılmak için.Yeni loot yani... Nekadar etkili olacak onu bilemiyorum oyüzden siz şimdiden stoklasanız iyi olur.Diğer upgrade bulunmadanda elinizden çıkarırsınız silahları.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar