Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chaos Legion

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben oynadım yanlız demonun çözünürlüğü çok yetersizdi, oynanışta çok rahat değildi.Bu tip ilerleyip sağa sola dalma oyunlarından çok haz etmediğim için ben oyuna güzel diyemicem. Bence konsol oyunları konsolda kalmalı.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi
Mesaj tarihi:
ben ps2 da oynadım,klasik bir''öldür babam öldür''oyunu.

sararsa 3 kere bitiriyosun ve her zorluk derecesinin 2 tarafı var a ve b olarak.bunları oynamanın sebebi çok güçlü bir lejyonun parçalarını toplamak.
ama pcde ne kadar sağlıklı olur bilemem.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Mesaj tarihi:
demonun grafiklerinde bi blur efekti var kapadım ama adı neydi o özelliğin hatırlamıyorum bi de oyun aşırı kolay olmuş legionu çağırınca yıkıyo o zaten bi de default kontrollerde "d" tuşuna soul çizgisi fullken basınca etrafta hiçbirşey kalmıyor:)
ps2 olmadığı için :( bilemicem nasıldı ama oyun port orası belli:)[hline]icq:172758290
Mesaj tarihi:
o ilk lejyon işte,ilk bölümün sonunda o gidiyo,onun parçalarını toplamaya çalışıyosun,yani sonraki bölümler bazen zorluyo tabi normalde oynuyosan...[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
  • Yeni Oluştur...