Emillia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bunu bna bir scp olarak yazabilirmisiniz bunu sizden talep ediyorum saygılarımla :-) :-) :-) emillia[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ya ben ilk okuldayken ev ödevi olaraktan böle şeyler vermeslerdi , ilginç.[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 lşklşklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 [function gchat] dorand 6 var.color=3 VAR.COLOR=96 VAR.COLOR=26 VAR.COLOR=56 VAR.COLOR=76 VAR.COLOR=92 ENDDO SERV.ALLCLIENTS FINDID.memoryfindtype.0400.link.SAYUA ,0,0,eng, guild: RETURN 1 < src.memoryfindtype.0400.link > < memoryfindtype.0400.link > [plevel 1] gchat [EOF] [not dbsource dan alınmıştır] buna bak bi istersen[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emillia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ya saool kk ardeş te ben bunu yeni metin belgesi açıptamı yazacam :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 yok canımmm bi tane .dll acıcaksın icine atıcaksın =) sende ii yaptın tabiki .txt icine alıp c/p liceksin sonra scriptsin icine at sonrada spheretables.scp e 2 tıkla .scp uzantılı dosyaların adı vardır onların altına yazcaksın dosyanın adını ok oldu[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar