SbNN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Allah aşkına şu siteye bir bakın pek çok dünya liderinin biyografisinin olduğu sitede birde türk var kim mi bu türk?Ki türk dememkten utanıyorum... http://www.la.utexas.edu/research/pcsc/phs2003/people.html[hline]Her nekadar cimbomu inönüde yenemediysek bile rövanşı unutmayalım bekleyin 80 bin gsli futbol mabedinizde size bir güzel ko*mamıza tam olarak ne kadar kaldığını bilemesemde o günü hasretle bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bunların yetiştirdigi bi eleman girmiştir texas uni ye orda ödev olarak falan kaptırmıştır heralde ole koymuslardır siteye başka birşey düşünemiyorum[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 evet Dyna'nın dediği doğru olablir. Bide bunun Sakalsız Cüppesiz halini koymamışlar nedense.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar