DReaMaKeR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Bu oyunda ben istedğim tuşları kullanamayacaksam ne anladım ben o işten. Acaba ben mi bulamadım nereden yapılacağını yoksa bu adamlar "ben böyle oynamanı istiyorum, böyle oynayacaksın" mı demek istemişler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 EA Sports oyun yapma özürlü bir firmadır o kadar... fifa nın her türlüsü de çok kötü futbol oyunlarıdır...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 yaw zaten her fifa bir öncesinin aynısı fazla değişiklik olmuyo gerçi millet umutlu 2004ten ama....[hline]*!onun için mantığın bir önemi yoktur... ve ağzından salyalar saçarak gülmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 şurada ağlayarak harcadığınız zamanda tuşları kullanmayı öğrenmiştiniz ayrıca tuş takımının dizaynnı daha rahat sprint 2003 den itibaren asgari kullanıma indirildiği için sorun yok hala 2002 mantığında ölümüne sprint atıp döne döne oynamak istiyorsanız oynamayın daha iyi[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaMaKeR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Sanane be.. Ben "W" ile koşmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Korsancıları oyundan bezdirmek için ea nın yaptığı birşey işte.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ea yapıyo bazı salaklıklar,Fifa 2003'te de vardı bi durum ya da sırf bana mı oldu bilmiyorum ama.. oyunu yeni açtıktan sonra key ayarlarını yapmazsanız sprint atamıyodu futbolcularınız [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 07 November 2003 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 evet bendede oyleydi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar