Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlıyamadığım bir Sorun!

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

Casti Scandisk yaptım önce fakat hiç bir sorun bulamadı.
Badsector yok sanırım.

Ultima AGe of Shadows degil, Secong Age işte.

Absolut, Ekran kartımın Driverını indirmeyi denediğim son seferde driverı kurtukdan sora pc sapıtmaya başlamıştı , hatalar yamuk renkler falan filan ama doğru driverı da ındırdıgıme emındım oysaki.

ICq ve Netscape açıkken denedim Defrag olayını yaklaşık 5 saat boyunca ama her seferinde %10a geldiğinde başa dönüyor.

Çok ilginç gerçekten ya.
Yoksa benim Pc artık UOyu kaldırmıyormu?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 05 November 2003 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda konuştuğum Staffden biri bana PCniz UO'yu kaldırmıyor dedi.
Doğrumu?
İllaki Upgrademi yani?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son Başlangıçtır!
------------
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarının oyunu kaldıramadığını sanmıyorum. arkadaşım p3 600 128mb ram ve voodoo3 ile gayet rahat şekilde oynuyor. zaten uo 2 boyutlu bi oyun (3 boyut seçeneğide var ama kastıracağını sanmam) bilgisayarının kaldıramaması gibi bir şeyin söz konusu olduğunu sanmıyorum, bence sorun senin harddisk te. bütün bilgilerini bi yere yedekle ve format at (quick format değil). sonra windows'u kur hiçbir şey yüklemeden (sürücülerde dahil) scandisk yap sonrada defragment yap. sonra sırayla gerekli görüyorsan windows un yamalarını kur, anakartının sürücülerini kur, directx, ekran kartı sürücüleri ve diğer donanımların sürücülerini kur.

format atmadan sorunu gidermene yarayacak programlar var mı bilmiyorum. norton disk doctor diye b prog var ama hiç kullanmadım işine yarar mı yaramaz mı bilemiyorum belki işine yarar.

[Bu mesaj Castigater tarafından 07 November 2003 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O Dalgalanmaların yanında bide şöyle bişey oldugunu keşfettiM:
Örneğin action'un ortasında yanından adamlar koşuyor ve lag olmadığı halde ve onlar speed yapmadığı halde seni geçiyorlar. Yani kasıyo.
Yada birden çok kişinin bulundugu bi alana girersemde kasmaya başlıyo

Formatı bi denicem de "Format C:"den başka bi komutmu kullanmam lazım?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

format atmak için şu yolu deneyebilirsin; bilgisayarı windows cd si ile açıp direk windows un setup ı ile format atarsın.

eğer başlangış disketi ile açıp dostan format atacaksan "format c:" demen yeterli "/q" parametresini yazma çünli bu quick format anlamına geliyor ve sadece hdd ki bilgileri siliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Evet denicem bu formatı oda olmassa bırakıcam valla uoyu falan zaten böyle bi zevki yok oynamamın.

önce şu mp3leri ve video ları falan yedeklemek için arkımın hddsine ihtiyacım olucak
LEtheeee Nerdesin Letheeeeee ![hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...