Befounder Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Merhaba arkadaslar, Yaza doğru üniversitede kullanmak üzere bir laptop almayı düşlüyorum. Ondan merak ettim. Bir program derlenirken (compile) acaba yüklenilen parça hangisi? CPU ?? Ram?? Yani hangisinden bolca olursa bu işlem hızlanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 512 alt sinirin olmali ram de islemcidede kesinlikle mobile islemci almamalisin, yuksek onbellikli, yani mobile olmasyan p4 yada centrino 1 yada 2mb onbellikliler dha iyi olur yani 512 ddr li bir centrino 1.2ghz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 CPU[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 compile işlemi işlemciye yüklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 walla programlama için bi altsınır varda o tahmin ettiğin kadar yüksek değil. yani öle 512 falan gerek yok.asıl olay CPU'dadır.onada bilgisayar mühendisliği üçüncü sınıfa kadar celeron 433,128 mb ram ile rahat idare eden adamlar biliyorum.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 .NET icin 256 az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 benim gibi bağrı açık bir delikanlıysan 233mx 32 ramle dağlara kafa tutabilirsin.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Tam Lixad'ın dediği şeyin benzerini söyleyecektim. Benden çok yaşayacaksın :) Celeron 433 'de neymiş yahu.. Fazla hızlı.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Hoca 200mmx 32mb ram li makinada da compile yaparsınız. O eskidendi çooook uzun sürme olayı.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Ben Pentium 75 ile, bir hayli fazla donanıma destek veren bir kerneli bile 45-50 dakikada derlemiştim. P.S. Salakça bir örnek mi oldu ? Benim mi uykum geldi?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: Lixad, 04 November 2003 20:25 tarihinde demiş ki: benim gibi bağrı açık bir delikanlıysan 233mx 32 ramle dağlara kafa tutabilirsin.[hline]Alma? Mater? Tecrübe konuştu ;] Lix e katılıyorum[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 abi programcılık bu ya.ne gerek var o kadar işlemciye ram e.erkek adam 486 ile halleder işini:):P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 ehueuhe 486? abi abartmayın ya .. adam dos ortamında mı derlicek her şeyi .. bırakında .NET ile ya Xwindow ile çalışsın biraz ... adam akıllı bi p4 laptop alsın okul bitene kadar tepe tepe kullansın .. yanlış mı düşünüyorum ? ama kısa zaman öncesine kadar p2-233 üm vardı 64 ram li. win2K pro ile de mis gibi çalışıyodu. oyun oynamicam diosan bu bile fazlasıyla yetiyor ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 6 ay önceki sistemim p2 333 iwill bd100 plus anakart,192mb sdram,4 gb hdd ve geforce 2 mx 400 64 mb tı.o zamanki oyunları gayet iyi çalıştırıodu:)demek ki neymiş?zorla güzellik olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar