blademaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 biraz önce annem bunu bna verdi bilmemnenin oğlu mail at deid budur işte "X.Xxx.03.et.yoho.com X.Xxx isim belirtiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 bende sana betornarme ders notlarindaki denklemleri düzenlemen için versem emin ol benzer şekilde komik olaylar çıkar ve hiç üşenmeden dünyanin en komik betonarme denklemleri derim ..... bilmemek ayip değil , öğrenmemek (hatta bu durumda öğretmemek ve üzerine utanmadan dalga geçmek ) ayip ... lütfen büyüklere biraz saygi ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 E ne warki bunda [email protected] bizimkide?[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 [email protected] diye bir e-maili var benim arkadaşın (ilginçlik anlamında söyledim beni küfür ettin diye fırçalamayınız lütfen) www.whatthefuck.com sitesinde yazılanları okuyabilir ve e-mail adresi alabilirsiniz. [Bu mesaj Mino tarafından 29 October 2003 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 lol :] Whatfak.com? ehe harbi süfer bişi yanlız. -Abi mail adresin ne? -Wtf.com dan aldım -Abi ne diyosun ya bi git![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: Silthanas, 28 October 2003 22:45 tarihinde demiş ki: delikanliyiz.biz e ne oldu ya =)[hline]Külliyen Yalan... o alemin en baba mail adresi (: [hline][url=http://www.bedaxa.com]BedaXa.Com]www.delikanliyiz.biz[][hline][url=http://www.bedaxa.com]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 www.whatthefuck.com[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar