Peka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Bu badsector olayının çözümü nedir ? kimse bana şu program war yok scandisk wra falan demesin hepsi yalan çünkü yoğun miktarda badsectorü olmuş (ki bende 40gb hdd war 160mgb badsector oldu düşürüm mallığımdan ) ve düzeltmiş birisi warsa yardım etsin bunların üstünü yamayan kapayan kullandırmayan bi program warmıdır ? windows scandisk e bırakmıştım geçen sene düzelsin diye 5 gün sürmüştü scandisk düzelmişti bi müddet en azından mal windows üstüne bişiy yazmayı deniyordu nortonun tooları falanda yalan onlarıda denedim yeni hdd alacak paramda şuan itibariyle yok 2 ay bu hdd ile idare ediecm zaaten bayağıdır ediyodum bugün artık yeter dedirtti bi help lütfen[hline]-Huseyini gordunuzmu ya ? -Yedigonubiz , -nasi ? -baktik ye-ni-le-bi-lir gozukuyodu , yedik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 hayır kıllığına mı atıyosunuz bu mesajları wallaha çözemedim hayır koskoca yazmışısız oraya 1 senedir badsectorümüz war diye gitmediğiniz biliyoruz üstünü yamayaya çalışıyoruz die yeni hdd alacak paramız yok die agresiflik etmek istemiyorum ama yok aynı şey her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 neyse gerek kalmadı sinirlendim cebimde 30 milyon para war cuma gününe kadar falan aç kalıcam kredi kartı borcunu nası ödiyecem belli değil ama mavibilgisayardan 40gb 7200 maxtor sipariş ettim hadi allah sonumu hayır etsin kodumun bilgisayarı hayatımı yedi bitirdi aç geziyom makinaya harcıyom üstte başta bi bok kalmadı camdan sallayıp bigün yeni bi sayfa açıcam hayata o olucak en sonunda [Bu mesaj baaluo tarafından 03 November 2003 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: baaluo, 03 November 2003 01:53 tarihinde demiş ki: neyse gerek kalmadı sinirlendim cebimde 30 milyon para war cuma gününe kadar falan aç kalıcam kredi kartı borcunu nası ödiyecem belli değil ama mavibilgisayardan 40gb 7200 maxtor sipariş ettim hadi allah sonumu hayır etsin kodumun bilgisayarı hayatımı yedi bitirdi aç geziyom makinaya harcıyom üstte başta bi bok kalmadı camdan sallayıp bigün yeni bi sayfa açıcam hayata o olucak en sonunda [Bu mesaj baaluo tarafından 03 November 2003 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] allah kahretsin lam seni kopardın beni :) allahta seni koparsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 baaaluo +1000 ne diyim alet tüm ihtişamı ile odamizin baş köşesinde duruyor... ona gösterdiğim ilgi ve bakımı ilişkilerime gösterse idim , şu ana kadar 3 kere evlenmiştim (hoş bu iyi mi , kötü mü oldu tartişilir ya neyse :P )[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 lol baaluo! :) gecmis olsun bu arada evlilik daha yipratir insani be ! hele 3 tanesi aman aman[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Gerçi icq'dan da yazdım ama burayada yaziim. Bu bad sector olayı sakat. Genellikle hdd üzerindeki fiziksel hasar giderek büyür. O yüzden artar bad sectorlar. Sürekli Surface Scan yapmakta çoğaltabilir.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bugün itibariyle geldi hdd ' im yaşasın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 badsektor sorunu olan biri ararda bakarsa diye bişeyler buldum onlarıda yazıyorum buraya badsektor lu bir harddiskin en iyi ve kolay çözümü = yeni hdd almak onun dışında tek bir işe yaraması muhtemel çözüm war oda low level format , bu benim aklıma gelmemiştide bi yerlerden buldum sonradan sağlam bir harddiske yapılması tavsiye edilmemekle birlikte badsektorlu alanı tamamen kullanılmaz hale getiriyor böylece çoğalmasıda önlenmiş oluyor göçmelerden falanda kurtulmuş oluyorsunuz malum low level format pek yeni sistemlerde bulunmuyor artık şurdan bi kaç utility bulabilirsiniz [hline]-Huseyini gordunuzmu ya ? -Yedigonubiz , -nasi ? -baktik ye-ni-le-bi-lir gozukuyodu , yedik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 peki hd'imde bad sector olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 win 98 kullanıyorsan command prompt a geçip scandisk c: /surface yaz xp ise chkdsk /? yaz (xp ninkini hatırlamıyorum sanırım /r idi ama emin değili ? yazarsan komutları sıralar bakarsın ordan) gösterir sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 ha bişey daha programcıklar çok güzel çalışıyor işlevini yerine getiriyor badsectorlü diskim canavar oldu 80 gb harddiskim war yaşasın raid deniyecem bakalım board da destekliyor[hline]-Huseyini gordunuzmu ya ? -Yedigonubiz , -nasi ? -baktik ye-ni-le-bi-lir gozukuyodu , yedik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar