Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mountlar ve Player city update i haftaya geliyor

Darksun

Öne çıkan mesajlar

said:
Xaiyn, 04 November 2003 16:42 tarihinde demiş ki:
FrF ninde kendi sehri var guildhall ve 10 tane falan ev var cevresinde, hemde sizinki gibi duzensiz duzensiz yerlestirilmedi sehir planlamasi yaptik biz. Caddemiz falan var :P
Rebel turkler gelin bizim cevremizde kurun kocaman sehir olalim

Adamlar büyükşehir belediyesi gibi çevre planlaması yapmış, biz uyuyoz. Beyler uyanın da bizim PA'dan Naboo'ya bi otoban yapalım orada koşturmak daha rahat olur. :-P

Dikin abicim ne kadar boş slotunuz varsa ev yapın PA etrafına...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jackal77, 04 November 2003 14:52 tarihinde demiş ki:

Ha bi onerim olucak bunu yaparsak gercekten hos gozukur..
Evlerin ismin Sonuna [RIP] diye yaziyi ekliyelim herkes eklesin cok hos olur
Sman'chi's Bazaar [RIP] gibi mesela
[hline]Sman'chi NortoN
Master Combat Medic--Novice Pistoleer

Simo'nun dediğine aynen katılıyorum. Evlerin sonuna [RIP] eklemek çok mantıklı, bi de kırmızı nası yazcaz söyleyin bütün isimleri kırmızı yazalım, PAdaki gibi...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaiyn, 04 November 2003 16:42 tarihinde demiş ki:
FrF ninde kendi sehri var guildhall ve 10 tane falan ev var cevresinde, hemde sizinki gibi duzensiz duzensiz yerlestirilmedi sehir planlamasi yaptik biz. Caddemiz falan var :P
Rebel turkler gelin bizim cevremizde kurun kocaman sehir olalim

asagılamaya calıssaydın biraz? lol ya[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic]
Sosyal ağlarda paylaş

Soluom acikliom
Kırımızı yazi yazmanin yolu...
'#f00000Sman'chi's Bazaar

Back slash yapmak icin
Keymap ten Ui nin icinde Toggle mouse Mod yazan yeri bulun orda goruceksiniz ki alt alt yazio
rebind a basin ve sadece soldaki alt a basin bolecene sagdaki altiniz bosa cikmis olur..[hline]Sman'chi NortoN

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Glatheros, 04 November 2003 21:42 tarihinde demiş ki:
bence evlerimizi coreliaya tasialim merkez orası dathomire loka gitmek daha kolay[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

Aynı şeyi ben de düşünmüştüm ve teklif etmiştim ama PA Hallu, evleri, eşyaları, bank accountları taşımak bi sürü dert. Ayrıyeten bir çoğumuzda bulunan naboo style evleri corelliaya kuramayız. Bi ton masraf ve uğraş yani... Bence PA'nın yeri çok güzel, bi de shuttleport koyabilsek süper olur, mission terminal, bank terminal, bazaar falan... Oh oh çok güzel olcak :) Lütfen PA'daki herkes bi slotunuzu kullanın da bi small naboo house yapın PA etrafına, bi de declare residence demeyi unutmayın...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

sanirim sole bisey olucak City kurduktan sonra kimse guild uyesi olmayan kimse baska bisey dikemiycek..
Bu da demek oluo ki. O alan bize ait olucak ..
Ornegin su yanimda heavy mineral i olan rebel onu ordan kaldiricak yada uyari gondericez open to fire olur die Harvesteriniz die... Bole cene ya adam gelip kaldiricak yada biz destroy edicez..
Ama tabii bunlar benim dusuncelerim biraz da.. Bole olmasi lazim gibi gelior bana yok sa biz sehiri illaha bos bi alana mi kurmak zorunda kalicaz. Yane kimsenin olmadigi ki ole bisey cok zor olur.
Bakicaz Gorucez ama oyun yavas yavas gelisior bu da hosuma gidior aynen Beyazin gelisip Yumos oldugu gibi..[hline]Sman'chi NortoN

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jackal77, 05 November 2003 14:45 tarihinde demiş ki:
oyun yavas yavas gelisior bu da hosuma gidior aynen Beyazin gelisip Yumos oldugu gibi..[hline]Sman'chi NortoN

Muuuuuuuuhhhahahhahahahaa :lol:

Yalnız Simo bi hatan var: "Beyaz zaten yumoştu..." :lol:[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...