Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Evet halen buglı olan mountların gelişi haftaya =) bugünkü patch de onun bir kısmıymış, 4-5 parça halinde verceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 oh be ayaklarımız şişmişti koşmaktan (pist gelsene len ara sıra kettemoora ne dop adamsın banada mail at diger charınla ben onun ismini unuttum eheh)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Hadi zengin edin beni :) Player city için bişeyler düşündümü acaba rip camiası?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 BEYLER!!!! 36 TANE ÜYEMİZ VAR PA HALL ETRAFINDAKİ EV SAYISI 10 TANE... BİZİM SADECE BEYAZLA ÜÇ TANE EVİMİZ VAR. BİRAZ SAĞDUYULU OLUN. PLAYER CITY İSTİYORSANIZ GELİN BOŞ SLOTLARINIZLA PA ETRAFINA EV YAPIN. Benim şuan boş slotum yok, Rori'ye Talus'a harvester yapacağınıza gelin Player City'yi kuralım. Bi tane bile ev kursanız yararlı olur, small houseların fiyatı 5kya kadar düşmüş, isteyen olursa bende 2 tane ev deedi var, verebilirim. Madturk de ev isteyenlere yardımcı olabilir...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Novice Ranger, Novice Pistoleer, Novice Rifleman Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Ben çok isterim ama değil ev alıcak, maintain edicek kadar para bile bulunmaz bende. Gerçi mount davalarından sonra köşe olma ihtimalim var ama neyse :) Ev sağlayabilirseniz kurarım tabii![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: Qui, 04 November 2003 12:20 tarihinde demiş ki: Ben çok isterim ama değil ev alıcak, maintain edicek kadar para bile bulunmaz bende. ![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Abicim 5k ev, günlük kirası da 50 kredi. Dathomirde bi görev yapsan tamam...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 devvo haklısın. ben şahsen sadece üşengeçlikten koymadım daha evi ama sana söz bugün bir ara koyacağım. Bütün pa dan özür diliyorum....[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 devvo senin benim ev sayisi 4 :) bu arada ev sayisi onemli diil mad ile konustum declare residence olmasi onemli bunun 15 olmasi gerekiyo galiba ama emin diilim devvo,beyaz, mad, sma, jinnz, revhas, raup, dae, pearce, gulay, julien,muhendis hatirlayabildiklerim bu kadar daha var mi bilmiyorum lutfen evinizi kurun veya kuranlar declare residence etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 evt ev konusu onemli bencede ztn fazla para deil alıp kurun maddi konuda yardım edebilirim eger sıkıntınız varsa...[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 baba soluyoz kimse takmiyo ne diim ben sole gusel bi generic large style 2 hazirlasin bizim tembel arch lar aliim hemen kuriim, dantooine ye ev kurana bulana kadar catladim bi de elaleme para verdik, rica edecem 1 adet yapin orayada kuriim .[hline]sad eclipse - BountyHunter RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 meha bana yardim et :P lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: beyaznoc, 04 November 2003 14:12 tarihinde demiş ki: meha bana yardim et :P lol Beyaz mezara mı götürcen o kadar parayı, 1.5milyon kredin olmuş master BE olduktan beri... :-P Merkez bankası gibisin...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 su an ayiptir soylemedi 200k kredim kaldi :P ama bok gibi et bok gibi harvesterlarim var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bu yumos varya tam paragoz:) korkulur bu tuy yumagından eheh adam dathomirdeki vitalty pack mafyası hala bana yardım et diyor:)) doyumsuz[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Ya bizim player city kurulunca ya da kurmaya hak kazanınca eski evleri yıkıp yerine yenilerini mi kurucaz? Yoksa eski evlerin etrafına duvar mı örülecek? Şu anki konumumuz düzgün diil naboo gibi düz olsa çok daha iyi olur...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ulan ben sizin gibi hic harcama yapamdan duramiyorum benim tek alisverisim 200k dan basliyo o da 10 k kaliteli et ve onu aninda bitiriyorum yani sizin her gun krayt li bi fwg5 almaniza benziyo ki sizin aldiginizia sanmiyorum craft yapanlar bilirler oldugun yerde para gider hic bi sey yapmasan harvesterlar yakiyo para :P bu arada karar verdim 20 milyonum olursa emekli olcam :P surrender etcem bio yu pistoller olcam panic shot i cok begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: DA2019, 04 November 2003 14:18 tarihinde demiş ki: Ya bizim player city kurulunca ya da kurmaya hak kazanınca eski evleri yıkıp yerine yenilerini mi kurucaz? Yoksa eski evlerin etrafına duvar mı örülecek? Şu anki konumumuz düzgün diil naboo gibi düz olsa çok daha iyi olur...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse belki duzeltirler zemini...[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: beyaznoc, 04 November 2003 14:19 tarihinde demiş ki: surrender etcem bio yu pistoller olcam panic shot i cok begendim Panic shot nası oluyo yaw??? Ateş ederken böyle panik halinde sağa sola falan mı ateş edio? LoL :-D Ateş edip kaçıyomuş falan... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 yok ama cok baba bisey dun rebel in teki theed ydide saglam fwg5 saglam armor lu bi abla jinnz duel etti jinnz i indirdi sonra sma etti sma ama poison ve disease kullanabilirim haberin olsun dedi hatun ok dedi duel basladi galiba hatun panic shot atti sonra da saydirmaya basladi sma ne kendini heal edebildi ne de poison atabildi olece durdu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ha bu arada hatun nun silahda 410 dmg fwg5 :) 70 resistli composite da giyio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 o ablaya saygı duyduk :)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bu arada kaadara ya meat almaya gittim herifin teki julieti inderebildiniz tebrik ederim dedi galiba biraz unluymus :) yalniz kari nerdeyse toxic i indiriyo 800 health kalmisti pette gidiyodu vitality :P [Bu mesaj beyaznoc tarafından 04 November 2003 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 benim fabrikanin yeri bi muthis o yuzden laf yok pa ya Ha bi onerim olucak bunu yaparsak gercekten hos gozukur.. Evlerin ismin Sonuna [RIP] diye yaziyi ekliyelim herkes eklesin cok hos olur Sman'chi's Bazaar [RIP] gibi mesela haa bazaar a herkesi bekliom o ayri konu... lol[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 sman ben geldim bazaarina ama bir sorunum oldu. enhancement pack yok abi yani daha doğrusu d var küçükleri yok. çok bakındım benim için yapsana enhancement pack. tabii doctor isen ki zannetmiyorum. bu durumda arkadaşlar bana birisi enhancement pack b veya c yapsın lütfen....[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Evi kurarken dikkat etmemiz gereken bişey vamı residence dışında? Type 2 naboo house'ımı gelipcört die yerleştiricem oraya biere? Bide nerde satılıo 5k'ya?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar