Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mountlar ve Player city update i haftaya geliyor

Darksun

Öne çıkan mesajlar

BEYLER!!!!

36 TANE ÜYEMİZ VAR PA HALL ETRAFINDAKİ EV SAYISI 10 TANE... BİZİM SADECE BEYAZLA ÜÇ TANE EVİMİZ VAR. BİRAZ SAĞDUYULU OLUN. PLAYER CITY İSTİYORSANIZ GELİN BOŞ SLOTLARINIZLA PA ETRAFINA EV YAPIN.

Benim şuan boş slotum yok, Rori'ye Talus'a harvester yapacağınıza gelin Player City'yi kuralım. Bi tane bile ev kursanız yararlı olur, small houseların fiyatı 5kya kadar düşmüş, isteyen olursa bende 2 tane ev deedi var, verebilirim. Madturk de ev isteyenlere yardımcı olabilir...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Novice Ranger, Novice Pistoleer, Novice Rifleman
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok isterim ama değil ev alıcak, maintain edicek kadar para bile bulunmaz bende. Gerçi mount davalarından sonra köşe olma ihtimalim var ama neyse :) Ev sağlayabilirseniz kurarım tabii![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 04 November 2003 12:20 tarihinde demiş ki:
Ben çok isterim ama değil ev alıcak, maintain edicek kadar para bile bulunmaz bende. ![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere

Abicim 5k ev, günlük kirası da 50 kredi. Dathomirde bi görev yapsan tamam...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

devvo senin benim ev sayisi 4 :)
bu arada ev sayisi onemli diil mad ile konustum declare residence olmasi onemli bunun 15 olmasi gerekiyo galiba ama emin diilim
devvo,beyaz, mad, sma, jinnz, revhas, raup, dae, pearce, gulay, julien,muhendis hatirlayabildiklerim bu kadar daha var mi bilmiyorum lutfen evinizi kurun veya kuranlar declare residence etsin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beyaznoc, 04 November 2003 14:12 tarihinde demiş ki:
meha bana yardim et :P
lol

Beyaz mezara mı götürcen o kadar parayı, 1.5milyon kredin olmuş master BE olduktan beri... :-P Merkez bankası gibisin...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bizim player city kurulunca ya da kurmaya hak kazanınca eski evleri yıkıp yerine yenilerini mi kurucaz? Yoksa eski evlerin etrafına duvar mı örülecek? Şu anki konumumuz düzgün diil naboo gibi düz olsa çok daha iyi olur...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ben sizin gibi hic harcama yapamdan duramiyorum
benim tek alisverisim 200k dan basliyo o da 10 k kaliteli et ve onu aninda bitiriyorum
yani sizin her gun krayt li bi fwg5 almaniza benziyo ki sizin aldiginizia sanmiyorum
craft yapanlar bilirler oldugun yerde para gider
hic bi sey yapmasan harvesterlar yakiyo para :P
bu arada karar verdim 20 milyonum olursa emekli olcam :P
surrender etcem bio yu pistoller olcam panic shot i cok begendim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 04 November 2003 14:18 tarihinde demiş ki:
Ya bizim player city kurulunca ya da kurmaya hak kazanınca eski evleri yıkıp yerine yenilerini mi kurucaz? Yoksa eski evlerin etrafına duvar mı örülecek? Şu anki konumumuz düzgün diil naboo gibi düz olsa çok daha iyi olur...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter

belki duzeltirler zemini...[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beyaznoc, 04 November 2003 14:19 tarihinde demiş ki:
surrender etcem bio yu pistoller olcam panic shot i cok begendim

Panic shot nası oluyo yaw??? Ateş ederken böyle panik halinde sağa sola falan mı ateş edio? LoL :-D

Ateş edip kaçıyomuş falan... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

yok ama cok baba bisey dun rebel in teki theed ydide saglam fwg5 saglam armor lu bi abla
jinnz duel etti jinnz i indirdi
sonra sma etti
sma ama poison ve disease kullanabilirim haberin olsun dedi
hatun ok dedi
duel basladi galiba hatun panic shot atti sonra da saydirmaya basladi
sma ne kendini heal edebildi ne de poison atabildi olece durdu :))
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada kaadara ya meat almaya gittim herifin teki julieti inderebildiniz tebrik ederim dedi galiba biraz unluymus :)
yalniz kari nerdeyse toxic i indiriyo 800 health kalmisti pette gidiyodu vitality :P

[Bu mesaj beyaznoc tarafından 04 November 2003 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim fabrikanin yeri bi muthis
o yuzden laf yok pa ya
Ha bi onerim olucak bunu yaparsak gercekten hos gozukur..
Evlerin ismin Sonuna [RIP] diye yaziyi ekliyelim herkes eklesin cok hos olur
Sman'chi's Bazaar [RIP] gibi mesela
haa bazaar a herkesi bekliom o ayri konu...
lol[hline]Sman'chi NortoN
Master Combat Medic--Novice Pistoleer

Sosyal ağlarda paylaş

sman ben geldim bazaarina ama bir sorunum oldu. enhancement pack yok abi yani daha doğrusu d var küçükleri yok. çok bakındım benim için yapsana enhancement pack. tabii doctor isen ki zannetmiyorum. bu durumda arkadaşlar bana birisi enhancement pack b veya c yapsın lütfen....[hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Evi kurarken dikkat etmemiz gereken bişey vamı residence dışında? Type 2 naboo house'ımı gelipcört die yerleştiricem oraya biere?

Bide nerde satılıo 5k'ya?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...