kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 sizi mi kıracam yaş:17.5 kilo:60-65 arası gidip geliyor boy:1.76-78 gibi bişey idi yazarken sağ elimin işaret, orta ve baş parmaklarını kullanıyorum eksik gedik bişey kalmadı herhalde[hline]*!onun için mantığın bir önemi yoktur... ve ağzından salyalar saçarak gülmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 18 55 1.72 solağım :)[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 yaş: 14 boy: 1.60 kilo: 56 unutmuşum bi de sağlağım [hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! [Bu mesaj shapshal tarafından 31 October 2003 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ulan kaç sayfa oldu aloo!!! nooluyo![hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 haerbi adma 24 kişi istedi 50 60 kişi çıktı bu arada benim kiş kesin yalan deil 1, 78 e 78 kilo =) tosunum tosunun aslan türk ereğiyinm geniş omuzlu balkonlu gebeş ..[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 abi oha, ben normalde uzun bilirdim kendimi, paticik'e bak bea. boy:1.84 kilo:81 sagakim.(bilmeyenler ögrensin, öyle saglak fln demeyin bir daha.)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 yash: 15 boi: 1.70 fln heralde kilo: 47 (sizin o yerçekimi hede hödö bizi etkilemez) soldan ikinci el[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap geldim sap gidicem... [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 17 65 1.80 sağ el[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 yaş:17 boy:178 (ama 70 cm zıplarım haminallah :)) kilo:49 iki elimide kullanabiliom ama ikisiylede çok kötü yaziom[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 yaş 21 1.75 küsür falan galiba kilo 90 (hybrid formunda :-p) sağ[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 yiyipte kilo almama gibisi yok valla :)[hline]Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: -Melancholy-, 31 October 2003 22:23 tarihinde demiş ki: abi oha, ben normalde uzun bilirdim kendimi, paticik'e bak bea. boy:1.84 kilo:81 sagakim.(bilmeyenler ögrensin, öyle saglak fln demeyin bir daha.)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] O ne yahu Anakin gibin ..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Ahanda buradan devam[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 19 58 1,80 sağ[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: senko, 31 October 2003 23:19 tarihinde demiş ki: yaş:17 boy:178 (ama 70 cm zıplarım haminallah :)) kilo:49 iki elimide kullanabiliom ama ikisiylede çok kötü yaziom[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Sen neye benziyorsun acaba merak ettim.O kilo nasıl birşeydir.Deri+Kemik[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 gecelrei yatmadam önce tepeleme bir tabak yemek yerim... evde olmadığım zamanlar hariç ama kilo almıyorum neden? neden hiperaktiflikten[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Sen git kebap ye, yanında humus ye.. soracığıma pideleri soslu tereyağıyla löp löp götür, sora kilo alma da görem.. istediğin kadar hiper olarak tepin.. :D[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Bonepart 02:07: pauhahu, ne isin war bu saatte uykuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 azmo hoop ne ima ediyon ki bizimde kilo boyun küsüratından fazla neden saymadın :) jaan gözün doysun be okadar yedigin bloklar yetmedimi hazımsızlık cekecen olm fazlası zarar :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Kendimi pek tuhaf hissederek yazıyorum : yaş: 25 boy: 1,70 kilo: 49 sağ el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 valla ben 1 kazan patates yesemde kilo almam 2 saat içinde hepsi yanıyo :P[hline]Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ilginçmiş be aha bu da ben; yaş:23 yıl külo:66 kg boy:170 cm el: bana göre sağdaki[hline]did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bende bende yaş : 19 boy:1.85 kilo : 70 el = sağ sol farketmio her ikisinide kullanabiliyorum. :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ahahah tam imzalık du bakalım :P[hline]Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: Jinni, 01 November 2003 12:49 tarihinde demiş ki: Kendimi pek tuhaf hissederek yazıyorum : yaş: 25 boy: 1,70 kilo: 49 sağ el sizin orda kıtlık mı var :D[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 yaş:16 Kilo: 73 boy:1.70 sağ el.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar