sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hastasıyım bu cem uzan'ın ya. bu azim, bu hırs. helal olsun diyorum başka birşey demiyorum. ahha www.bombahaber.com[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 05 November 2003 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 +1 kere +1 valla ... adam utanmasa 2 de kufur sokacak araya aha bu ınt. sitesının reklamı bu benım bır gunahım yok dıyecek ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hahaha[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 her hafta her maça yeni versiyon propagandayla çıkıyor bakalım 2 hafta sonraki maçlara ne hazırlayacaklar yalnız bu haftaki erken başladı hepsini topluca gösterdiler sırayla. braveheart falan...[hline] ^._.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ilginçmiş. bu bomba haber nedirki. neyse zamanında bu aydınla cem in arasında suz sızmazdı. ikisi birlikte karamehmeti biitirceklerdi. ne dolaplar dönüyodu o zaman. adamlar yatıp kalkıp gece gündüz faizlerle oynuyorlar arbitraj yapıyorlar dı. sonra tabi iktidar değişti karamehmet akp yi destekledi gelmeden de önce. cem uzan sırf bu iş için parti kurdu oyları böliim diye. ama olmadı. iktidar akp oldu sonra aydın doğanda sattı bunu. buda dilenci t...ğı gibi ortada kaldı. garibim şimdide sağa sola saldırıo. haklı tabi ne diyim. bu şerefsiz herif beni bile dolandırmıştır yani neyseee.. *!asabı bozulu*[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 aha yine çıktı, abi süper bu cem uzan ya[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 cem yılmaz olmalıymıs[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar