Sergen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 maç aralarında çıkan cem uzan görüntülerindeki parçanın adı nedir bilen varmı yoksa cem kendine özel olarakmı yapmış bunu
daverc Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 braveheart in müzigi dediler diye duymustun sanirim dogrumu bilmiyorum :)[hline]Acilarin Cocugu:(
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 doğru. mel gibson duysa düşer bayılır...
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Bi braveheartın var bi de o'fortuna var baska bi reklamında sanırım[hline]Finalleeee...Başarmak zorundayız !
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Bravehart direkman. Gibson duysa alır claymore'unu indirir uzan'ın kafasına lol.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Parçanın adı: O Fortuna bide Therionun O Fortunası var ama cover o
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 adam gene bi sekilde dikkat cekmiş ya :) muzikle falan .. hehe[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Abi adam şarkıyla bütünleşmiş ne de olsa cesur yürek hatta deli yürek lol[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Ne diosun ben tablarını buldum her maç arasında çıktığında gitarla eşlik ediyorum genelde gülmekten çalamıyorum ama olsun..[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen
Natural Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 böle insanlar buna sarilio falan LOL :D[hline] beer or not beer VİLYIM ŞEKSBEER
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Yazık ettiler adama çok usulsüz bi şekilde ne yapacağını şaşırdı :)
Öne çıkan mesajlar