Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böhüüeeee!

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Ya ben geçen sene Telefunken'den Discman almıştım böyle şeffaf yeşl bişey.70 milyona almıştım.Ne çok iyi ne çok kötüydü yani işimi görüyodu.Bu bozuldu geçen ama öyle böyle değil hiç bişeyi çalışmıyo ben de servisine götürdüm.Garantisi bitmişti.Adama ne kadar tutacağını sordum ne dese beğenirsiniz? "75 milyon" e doğal olarak kaçtım olay mahallinden.Şimdi bi MP3 player alıcam ama şöyle 5-10 yıl ( :P ) dayanıcak bişey olması lazım.Çok da pahalı olmayacak ama.Ne alıyim sizce? (150-200 civarı olursa iyi olur.)[hline]
DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu
Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı...
Her gün oruç tutardım
aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
I am very şaşıring olayı..
Sosyal ağlarda paylaş

sana hayatının mp3 playerını öneriyorum. bende var bi tane süfferrr. upgrade edebiliyosun içindeki programını sürümü falan yenilenio devamlı onu indirip mp3 player a yüklüosun yeni formatlar çıksada mp3 haricinde onlarıda çalacak yani upgrade özelliği sayesinde. fiyatıda istediin gibi. şarkı adı falan yazıyor uzaktan kumandası var klasörleme özelliği var hakkaten iyi hiç kaçırma koş al.
tık[hline]
...Me
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbuldaysan asahi marka mp3 videocd discman player data da gosteriyo 35 dolar hemde kulaklık kontrollu ve iyi bir firma tarafından ithal ediliyo 1 sene gercek grantisi var hemde her yazılabilen cd yi calıstırıyor tahtakalede şark handa yasin ve deniz elektronikde var eger pttnin karsi tarafindaki
buyuk hanin arka kapısından cikarsaniz dar bir ara sokakta karsi tarafda yeni bir han acıldıgını goreceksiniz sizi iyi bir supriz bekliyo orda gercek bir singapur hani pcler icin yazıcı bie yavan kalır mallar ve fiyatlar acaip .
Sosyal ağlarda paylaş

Numb senin önerdiğini biliyorum, ilk onu düşündüm(Hala düşünüyorum da) ama sakat gelmeyelim baba.Ben duymadım daha önce River'ı yani, sen ne kadar süredir kullanıyon onu?
Akira senin Asahiye de baktım da şu VCD/CD/MP3 Player'lardan nefret ediyorum.Bende Premier'in var hem çok fazla elektrik istiyo hem de aşırı duyarlı.Sarsıntıya gelmiyo o yüzden pek istemiyom VCD'li felan.Gerçi özellikleri fena değil ama dediğim gibi işte.[hline]
Her gün oruç tutardım
Sosyal ağlarda paylaş

mp3 cd player canım istemem ben öyle mp3 player felam. CD-Writer var zati, bilgisayardaki mp3'leri Cd'lere çekip çekip dinlemek istiyom.
F4stan, 150-200 milyon dedi, sen 150 $ diyon.O kadar zengin değiliz olm :yapma:[hline]
Her gün oruç tutardım
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...