Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Sizce notebook mu masaüstümü yoksa tablet pc mi :) evet bu 3ünden birine seçim yapmak zorunda olanlar için (eh bende) soruyorum :) ve birde neden acaba :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 notebook yada desknote.çünkü fan sesi gibi bi dert yok.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 tablet pc kesinlikle alma bence gereksiz.eğer ailenden başka bir şehirde falan okuyorsan laptop al.ancak en sağlamı masaüstü sistem almak.eğer taşınabilir ancak sağlam birşey istiyorsan mini pclerden al.böylece hem masaüstü pc konfigürasyonunu elde edebilirsin hemde fazla yer kaplamayan ve kolayca taşınabilen bir kasan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 napicaksin bilgisayarda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 artık küçük kasalı pc ler de türedi tom's hardware guide a bakın derim ahanda http://www.tomshardware.com.tr yani bu kadar küçük kasası olduğu sürece her türlü masa üstü pc yi yanımda taşıyabilirim :) [hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 02 November 2003 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 02 November 2003 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 saydığın bu 3 sistemde kullanılış yerine göre değişen özelliklere sahip. Sen ne yapmak istediğini de söyle sana ona göre bir fikir verebilelim.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 valla bilmiyorum :) babam sıkıştırdı dediki masaüstü yerine notebook al az yer kapla istediğin yere götür vs.[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 babalar pek bilmez öyle.:) anladığım kadarıyla standart bir bilgisayar istiyorsun bu yüzden minipc al.bi de lcd monitör al.hem istediğin yere taşırsın hemde bu dünyada senden kralı olmaz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar