Jinni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Şu süper hızlı gıcık tavşanı öldürmesini bile var mı? Mümkün değil yetişemiyorum ve bir süre sonra yeri kazıp içine giriyor ve bir daha bulunamıyor.... kaç tane resource harcadım onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 mesleğin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 o zaman 2 adet earth elemantel yapip ustune saliyorsun.tabi tavsan hizli o yuzden kacmamasi icin etrafi citlerle cevrili bu yer bulman lazim ki bunun icin moonglow un asagi tarafi cok uygun.orasi hem citlerle cevrili,hem sehirden uzak earth elemantel summon edebilirsin hemde tavsani cikarabilcegin `field` var.yalniz tavsanin lootu bu aralar cok cok kotu inanki ugrastigina degmiyecek. not:vortex lerle de ayni sekilde oldurebilirsin.[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Vaaav! ne tavsani bu boyle? hani bi bitkiden cikiyomus o mu? cok merak ettim annatin allaaseniz.[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Aynen oyle, thorns dedilen maddeyi yesil cimen'e plant ederseniz bu vortex bunny denilen mahluk fırlıyor yerden, hıc kasmadım ve lootunu bılmıyorum. aynı thorn'u swamp bolgesine gomerseniz swamp tentacle die yaklasık 80000000000 HP ye sahip corpser benzeri bisey cıkı yor meydana, fazla damage yapmıyor ama deli gibi hpsi var, loot olarak sarmasıklardan veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 inanamıyorum süper.. swamp tentacle dediğin şey fazla da damage vermiyosa mütiş bi skill canavarı olur bence.. thorn nerden bulunur?[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bitki yetiştiricilerinden. ya da kendin de üretebilirsin. snake plant dik birkaç tane. 9. günden sonra hergün 1 adet verir, 8 taneye kadar.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: x3m, 03 November 2003 16:34 tarihinde demiş ki: Aynen oyle, thorns dedilen maddeyi yesil cimen'e plant ederseniz bu vortex bunny denilen mahluk fırlıyor yerden, hıc kasmadım ve lootunu bılmıyorum. aynı thorn'u swamp bolgesine gomerseniz swamp tentacle die yaklasık 80000000000 HP ye sahip corpser benzeri bisey cıkı yor meydana, fazla damage yapmıyor ama deli gibi hpsi var, loot olarak sarmasıklardan veriyor. http://uo.stratics.com/database/view.php?db_content=hunters&id=341 kimseyi yanlış bilgilendirmeyin. :yapma: Hit Points: 65 Loot: 60 - 90 Gold. 3 Reagents[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 peki bişi sorcam, bu thorn ve tavşan olayını biri daha anlatmıştı, çok ilginç gelmişti.. nasıl yapılır? detaylı bilgi verirseniz müteşekkir olcam.. mütemadiyen =P[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Green Thorn - Gathered from Bright Green Barrel Cacti and Bright Green Snake Plants. Planting a green thorn will give various results, depending on the type of soil the thorn is planted in. Cave, Dungeon -- not possible to plant a thorn here -- Desert Access to Solen Hive Area E (to get a rare fire red seed) Dirt, Grass Small spawn of all kinds of reagents around the dirt patch. One green thorn can spawn about 100 reagents. Farmer's Field Vorpal Bunny and colored Easter Eggs Jungle Spawns monsters Lava Spawns reagents that immediately burn up Snow, Ice Giant Ice Worm (Tameable) Swamps Whipping Vine, a sort of swamp tentacle with 'decorative vines' as loot. There seem to be 4 different types of decorative vines, two types per facet. Water -- not possible to plant a thorn here -- http://uo.stratics.com/content/basics/plantcrossing.php?color=Bright%20Green&plant=Barrel%20Cactus http://uo.stratics.com/content/basics/plantcrossing.php?color=Bright%20Green&plant=Snake%20Plant umarım yardımcı olabilmişimdir.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun..[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: x3m, 03 November 2003 16:34 tarihinde demiş ki: Aynen oyle, thorns dedilen maddeyi yesil cimen'e plant ederseniz bu vortex bunny denilen mahluk fırlıyor yerden, hıc kasmadım ve lootunu bılmıyorum. sadece farmlarda bunny çıkar[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 evet sadece farmlarda çıkıyomuş.. açık alanda paladin karakterimle o tavşanı öldürene kadar belim bıkınım koptu ama kryss sağolsun.. yaklaşık 50 vuruşta falan öldürdüm.. 600gp bi bust biraz da havuç çıktı.. hep bölemidir lootu?[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 evet bataklığa ektiğimde de whipping vine çıktı.. az damage veriyodu ve öldürene kadar epey yordu beni.. yine de zevkli,ydi.. içinden vine diye bi sarmaşık çıktı rare diildir sanırım.. satabileceğim bişey değil sanırım.. satılır mı sizce?[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 3-5k arası galiba fiyatı [Bu mesaj knight_of_rose tarafından 05 November 2003 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: brainprothesis, 04 November 2003 01:50 tarihinde demiş ki: 600gp bi bust biraz da havuç çıktı.. hep bölemidir lootu? ben bıraktıktan sonra degiştiyse bilemem ama guzel magical şeyler veriyodu zamanında[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 erken mesaj atmışım ben de evet magicallar fena diil.. 601 luck yaptım sağdan soldan toplayarak, damage increaselerin yüksekliği luck sayesinde mi olur yoksa player vendorlarda gördüğüm bütün 35% dmg inc.'li silahlar enhance mi edilmiş?[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar