Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 beyler bu oyundan pek bisi anlamadım biri anlatabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Oyun adam öldürme ve karşılığında eşya, exp, fame bıdıbıdı alma üzerine kurulu single player bir rp oyunu... Oyunda sahip olduğun en önemli şey her gün yenilenen ve sahip olduğun levela göre artar Quest Puanları... Quest Puanları günde kaç yaratıkla karşılaşabileceğine denk gelir... Levelın arttıkça gidebileceğin yerler çoğalır... Başlangıçta sana 3 stat verilir... Bunlar Guts, Witz ve Charm... Guts kuvvet, witz zeka, charm ise karizma dır... (üç noktayı çok fazla kullanıyom :)) işte bu statleri oyunda kullancan Guts hitpointine denktir... Bu kadar başka söylenek bişey yok... yaratık öldürcen eşya alcan satcan kullancan bıdıbıdı[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 http://www.pepelek.com/dcourt burda da yeterince açıklama var sanıyorum[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ewt bende yeni yeni cözüom ama quest bitti 24 saat beklemek sıkıcı oluo paramda yok milletle chat edemez miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ya DCourt öyle uo gibi 10 saat başında olunan bir oyun değil... Günde 5,10 bilemedin en fazla yarım saatini harcayacağın bir oyun...[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 valla bilemiycem 3 saat boyunca mingle a bastığımı hatırlıyorum bence 5-10 dakkalık oyun demeiyn parmak kası yaptım o gün deli gibi[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Honour Pact Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 O gün ghost mouse diye bi programımız var onu kullansaydın? :) ben öyle yapıyorum 50 mingle 50 mandrake yaptırmaya bırakıyorum ehehe[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 nası olu ya öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 ehe. `aslında imza denemesi yapıyorum çaktırmayın`[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 beylerya bana mandrake nası yapılır anlatın yada Necromancery die birine sırf mandrake yollayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: karpuz, 14 Şubat 2003 16:04 tarihinde demiş ki: Günde 5,10 bilemedin en fazla yarım saatini harcayacağın...[hline].... :))[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Caranlothwen, 06 Mart 2003 22:17 tarihinde demiş ki: said: karpuz, 14 Şubat 2003 16:04 tarihinde demiş ki: Günde 5,10 bilemedin en fazla yarım saatini harcayacağın...[hline].... :))[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar yanlış bi tanım mı?[hline] =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Necromancery, 23 Şubat 2003 10:47 tarihinde demiş ki: beylerya bana mandrake nası yapılır anlatın yada Necromancery die birine sırf mandrake yollayın mandrake asla yollamayacaM çünkü oyunun gerçek anlamda içine eden bir unsur[hline] =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar