Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 SW silahlarından poisonlanabilenler hangisi ve yanılmıyorsam katana en iyi poisonlanabilen SW silahıydı nerdeyse ksyss kadar iyi poison verebiliyordu değil mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 silahındaki poison u karşı tarafa verebilmek artık special move la olabiliyor.poison sürülebilen sw silahları ise ; butcher knife ve cleaver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Katanaya sürülmüyor yani :([hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 hayır artık sürülmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 K çok saolun[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Hazır ilgi bulmuşken bir soru daha stat saw için str: armslore ve camping dex: snoop ve bişi daha varmı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 artık stat sawun işe yaricanı sanmıyorum çünkü günde 5 stat benzeri bi limit geldi. yani bi günde str 100 olamıyo. günlük limitleri doldurmak ta pek zor olmadığından stat sawa gerçekten gerek kalmıyo bence.[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Absolut; şöyle yapabilirsin istediğin stadı.mesela str istiyorsun.dex ve int i kitleyip arms lore kullanıcaksın str gelicek.böyle böyle istediklerini ayarlayabilirsin.arms lore hepsini artırma kapasitesine sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Esasında tek gereken Dex şimdilik ama snoop dışında kullanışlı bişey bulamadım dex veren. Hide cok yavaş oluyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 eğer aos tabanlı bi yerde oynuyorsan yavaş verme diye bi durum söz konusu değil çünki ilk gain de,stat alma zamanın gelmişse alıyorsun.ondan sonra 20-30 dakika gibi bir süre beklemen gerekiyorki onuda server line lardan geçerek aşabilirsin.[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 1 saatte 25 dex 20 str aldım ama az yani :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 vaaav!.. ben bi gün için belli bi limit var sanıyodum... pardon öyle nija kaplumbaa gibi atlamışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 söz statlardan açılmışken, stat ps'ları nasıl çalışıyo? stat capi mi artırıyo yoxa belli bi stata mı uygulanıyo str scrollu, dex scrollu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Stat cap artıyor bildigim kadarıyla.[hline]Marjinalgillerin bir uyesi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 +25 kullandıgın zaman stat capın 250 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bu durumda +25lerin yaklaşık fiyatını sormuyorum bile =)[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ben server line ları kullanarak arttırdım çok çok çok çok rahat oluyo[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 stay saw dedınızde dun enteresan bır olay oldu 1 saatte 20 stat aldım bır skıllı kasarken.. skıll hangısı dıye sorarsanız soylememmmmm:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar