Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Bahçeşehirde 2 gündür çok kötü bağlantı. Başka yerde sorun yaşayan varmı? bide bu asalaklara artık nasıl ulaşacağız? telekom umu aramak lazım?[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 heryerde farklı hatlar olduu için sorun yaşanmıyo belli biyerde yaşanıyo olabilir o şirketin bölgesinde yaşanıyo olabilir sadece sende sorun olabilir aktif kullanmıyorum ama galiba telekom ilgilenmiyo die sölemişti birisi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bakirkoy de olu durumda modem online ben modeme bakiyom modem bana paticiki 10 dakkada aciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 2 gündür florya da da öle b0k gibi durumda modemi kirmama az kalmişti sinirden bugün düzeldi ama web çok yawaşladi aktifkablo yu ariyorum ama tellere cvp yok bildiiniz bi numaralari varsa açip biras küfr etmek istiyorum şerefsizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Zaten ulaşabilsen şaşardım, ya nezaman kurtulcaz biz bu illet firmadan?[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 benimkide çok kötü.bu arada telekomdan aktif kabloya ödeme yapmamamız gerekteğini için hem telefonla hem de yazılı olarak bildirdiler.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ears biraz daha aciklar misin su konuyu ben yesilkoyde oturuyorum benimde folorya bakirkoy atakoyde kiler gibi internetim berbat zar zor paticiğe girebiliyorum ama telekomdan beni arayip artik aktif kablo odeme yapilmayacak denmedi?zaten otomatik olarak alinmiyomuydu o paralar veya aktif kablo mukapandi aramadim ama niye ulasilmiyo bu aktif kablo ya eger kablo netimi kapatmak istesem kimi ariyacam lutfen yardim edin birden telaslandim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 beyler düzeltdi şuan bakırköy kablo bu test mesajını atıorum 2-3 gündür yoktu oh bea!![hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 sonunda upload edebildim. işte bu geldi.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Nihayet... hafta sonunun içine etti , neydi o öle be.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hala düzelmedi benimki[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar