Solonor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Evet arkadaşlar uzun zamandır unutuyorum söylemeyi. Tabii tünelde olunca insanın okulu hergün tüneldeki müzik mağazalarına bakma şansımız oluyor. E tabii yaklaşık 1 yada 2 hafta falan oluyo bu bass geleli ama olsun gider satılır falan şimdi. Gidin görün ohşş diyin vsvs diye açayım dedim thread i. İlgilenenler için fiyatı 1000 euro civarı.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 rengi ne? sanırım 2 rengi vardı, biri turkuaz biri böyle pembemsi bir şey. ikisinin de rengini pek sevmemiştim açıksası.. ama klavyenin ortasındaki desen çok hoş ve gitar ışıklandırmayla çok güzel bir şekil alıyor.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ya yok mavi olan diil tam hatırlamıyorum rangine dikkat etmedim de galba bronze rengi (yanlılıyo olabilirim)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
-StorM- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 a bakiim pzrtsi çkşta bnm okulda tünelde
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ahanda hangi okul la yoksa bizim okul mu???[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 tunelde okul mu? karakoy deki st benoitdan bahsetmiyosunuz heralde[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 işte paticiğin başka bir faydası[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 aaa alman patiler giderek çoğalıyo pati de almanlılar için özel hayattan çıkıp hızla public oluyo
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 blade sen demi almanda sın[hline]bornozlu canavar
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 zatanic okulumuzun ilerleyişi durdurulamaz. ben blade ve deamon hepimiz 10. sınıftayız ya sen storm?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 valla bende bas alacam zuhalden washburn[hline]
can Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 storm 9. sinifta abileri. bu arada kendercik de 10. sinif diye biliyorum.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 evet kendercik ve smerten de bizim okulda 10. sınıfta. storm hangi sınıftasın 9 da?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 biz avusturyali asiller olarak almanlari koylu olarak goruoruz :P *!burnu havalardadir*[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 *!maariflidir The KAL'lıdır geriye kalan alaynı tıss dır*[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 *!istanbul erkeklidir. şehrinin adını taşır üstüne delikanlıdır, erkektir!*[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 deamon kimdir bak o kadar tanıorum hiç duymadım onu artı olrak sacred ve symon da 10 da almandır yetmedi mi gambitds ve Mr_Crowley de aramıza yeni katılan 10. sınıf almancıdır amma çok varmış beh
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ilerleyişimiz engellenemez. (bu arada thread resmen alman liseliler toplanın amacına doğru ilerliyor. neye niyet neye kısmet heh.)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
can Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 *!Uskudar Amerikanli olaraktan Irak'a girilmesine gönülden isteklidir* lol[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 *!Forum modu olup tuner topic in ustune, konunun satilan Bass oldugunu hatirlatir*[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ewt sinancım gidip bi tane almaliseliler topiki aççam konudışına gitardan pek annamam ama galiba o aleti gördüm çok hoş bişydi yani oıbjektif bakış açısı
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 hehe aç tabii batu gelirim fethederim topici. bu arada bilmeyenler için söliyim myung dream theater ın bass çısı.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
-StorM- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ha eet melancanında dedii gbi ben 9 E deim harbiden baya almanlı varmış burda
Öne çıkan mesajlar