tadrenal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 B ekranın sağ alt tarafında duran mouse simgesi ne işe yarar bi türlü çözemedim basınca yön ve data olarak değişiyo Nasıl kurturulur bide bundan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 cevabını benim de çok merak ettiğim bir soru bahsi geçen işaret sağ tıkla kapanmamakta. hep kenara köşeye saklarım ama kıl eder beni.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 demek ki herkes aynı dertten muzdarip:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 optionsda biyerlerden kapatabilirsiniz. pointer bi nesnenin üstüne gelince mi açıklama çıksın, yoksa tıklayınca mı, tıklayınca üstünde mi yazsın, ufak bi pencerede mi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 options ta tam olarak nerde ? bulamamaktayım..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 evet, biri allah aşkına yerini söylesin, kapatılıyorsa, mutlaka kapatalım, işe yaramaz can sıkıcı mouse simgesi, heryerde karşıma çıkıp sinirlerimi bozuyor. nefret ediyorum ondan :|[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 optionsdan kapattığıma kesinlikle eminim. ama şu anda uo yülü değil, oynamıyorum bile. o yüzden bilemiyorum yerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 benim de server down bakamıyorum şu an hehe :D[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 options=alt+o[hline]Beggie The King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 aydınlatmışsın galiba insanları beggie, bitmiş tartışma hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Çoğu kişinin bilgisi yok bu konuda o yüzden duyarsız kalındı sanırım. Ayrıca Beggie ' ye teşekker etmemiz lazım optisionun açılımını verdiği için Teşekkürler BEGGIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 aslında ben en başta onun kapanma yeri yok dicektim ama var dediler o yüzden geri adım attım.çok bilgim yok ama bence kapanan birşey değil.benim en sağ altta duruyor ve pekde rahatsız ettiğini söyleyemem.[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar