tadrenal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 B ekranın sağ alt tarafında duran mouse simgesi ne işe yarar bi türlü çözemedim basınca yön ve data olarak değişiyo Nasıl kurturulur bide bundan :))
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 cevabını benim de çok merak ettiğim bir soru bahsi geçen işaret sağ tıkla kapanmamakta. hep kenara köşeye saklarım ama kıl eder beni.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 demek ki herkes aynı dertten muzdarip:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Zed Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 optionsda biyerlerden kapatabilirsiniz. pointer bi nesnenin üstüne gelince mi açıklama çıksın, yoksa tıklayınca mı, tıklayınca üstünde mi yazsın, ufak bi pencerede mi vs.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 options ta tam olarak nerde ? bulamamaktayım..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Dharma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 evet, biri allah aşkına yerini söylesin, kapatılıyorsa, mutlaka kapatalım, işe yaramaz can sıkıcı mouse simgesi, heryerde karşıma çıkıp sinirlerimi bozuyor. nefret ediyorum ondan :|[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin
Zed Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 optionsdan kapattığıma kesinlikle eminim. ama şu anda uo yülü değil, oynamıyorum bile. o yüzden bilemiyorum yerini.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 benim de server down bakamıyorum şu an hehe :D[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 aydınlatmışsın galiba insanları beggie, bitmiş tartışma hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
tadrenal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Çoğu kişinin bilgisi yok bu konuda o yüzden duyarsız kalındı sanırım. Ayrıca Beggie ' ye teşekker etmemiz lazım optisionun açılımını verdiği için Teşekkürler BEGGIE
Anason Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 aslında ben en başta onun kapanma yeri yok dicektim ama var dediler o yüzden geri adım attım.çok bilgim yok ama bence kapanan birşey değil.benim en sağ altta duruyor ve pekde rahatsız ettiğini söyleyemem.[hline]Kan Damlaları
Öne çıkan mesajlar