Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Padawan'ın padawanı...

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Ehe en sonunda hayallerim gerçek oldu...

Dün akşam bi sith holocron u düşürdü, rebel surface marshall'ın teki... :-P

Ben de alıp bi kullaniim dedim:

http://devrimgult.tripod.com/Riflemanpadawan.JPG

http://devrimgult.tripod.com/Riflemanpadawan2.JPG

E artık Rifleman kasıyom, malesef ranger'ı surrender etme durumundayım. :((

En çok da ikinci holocron master ranger ol derse üzülürüm... Hala holocron arayan dostlara başarılar...

Bu arada pet kullanan dostlar petlerinizi gruba almayın, niye diye sormayın ben de bilmiyorum ama petleri gruba almayınca daha bi loot düşüyo...

Selamlar,

Not: Yalnız heyecandan holocronun resmini almayı unutmuşum, inventory'de görünce elim ayağım karıştı, öyle güzel bişi var mı abi kırmızı kırmızı... :)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Master Ranger, Novice Pistoleer (Skill puanım -8/250 :-D)
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Saolasın Sad... :) Valla çok sevindim çok mutlu oldum dün gece... O diil benim şöyle bi fikrim var ama pek bi dayanağı yok, başta seçtiğimiz professiona bağlı olabilir mi bu FS için master yapmamız gereken professionlar? Ben scout seçmiştim, ilk holocrondan rifleman çıktı, acaba brawler falan seçseydim droid engineer falan mı çıkardı, hani "savaşma, seviş." mantığı gibi, sen çok dövüştün, biraz otur da iş yap gibisinden... Olabilir mi acaba?[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Novice Ranger, Novice Pistoleer, Novice Rifleman
Sosyal ağlarda paylaş

Genel kanı, 3 tane profession'ı master yapmamız gerekio fs slotu açmak için, daha doğrusu ön gereksinim. Bu yüzden 3 tane holocron (en az) gerekiyo.[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Novice Ranger, Novice Pistoleer, Novice Rifleman
Sosyal ağlarda paylaş

boşa kasmak diye bişey yok. yani olay gayet açık. acayip başarılı bir pazarlama stratejisi.
evet bizim açımızdan kötü ama bi düşünün. oyunun bu günlerinde insanlar artık akrakterlerini tamamladılar ve yapacak iş bulamamaya (nedense) başladılar. Adamlar da "aha jedi mi olmak istiyorsunuz, işte jedileri biz BUNLARDAN seçicez" diyip bişey sundular. Buna göre ya yeni bi account alacaksınız ya da varolan karakterinizi sıfırlayıp yeni professiona yöneliceksiniz.
HER holocron emrini yerine getiren jedi olmayacak belki ama jedi slotu açılanlar bu insanlar arasından seçilecek.
Neticede adamalr diyor ki: "biz jedilerimizi bize çok para veren, çok uzun zaman oynayan insanlardan seçicez"
ha ben sanmıyorum riske atacağımı tüm skillerimi, o yüzden bu yolda gitmem sanırım. Şu anda gayetnen keyif alıyorum BH olarak oynamaktan.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 30 October 2003 13:18 tarihinde demiş ki:
Genel kanı, 3 tane profession'ı master yapmamız gerekio fs slotu açmak için, daha doğrusu ön gereksinim. Bu yüzden 3 tane holocron (en az) gerekiyo.[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Novice Ranger, Novice Pistoleer, Novice Rifleman

Ok fs acmanin bir yolu bu fakat baska yollarida var bilmedigimiz. Gidin dev chat i okuyun. "Holocrons are not essential to unlock fs" diye yirtiniyo adamlar. Ayrica 3 proff masterladiktan sonrada jedi olcan diye birsey yok buna ek olarak bir kac sey daha halletmek gerekiyor sanirim. Daha bugun okudum 1-2 haftaya cikiyomus şlk jedi ve cok basabas gidiyomus adamlar bahse felam giriyomus kim olcak diye. Biraz dev chat falan okuyun. Adamlar spekulasyonlar alip basini gittiinden yapiyo bunu bari burda devam ettirmeyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

kesin bir acıklama yok eger soyle bir sey dense
3 cristali blup o proflarda master olduktan sonra gizlice izleneceksiniz ve rolepalyy yaptıgınız gozlenirse alınacaksınız fln gibi
belki deger ama ben kullandım squad lead cıktı kastım biraz master olmadan vazgetim cunku sacma geldi yani dusunsenize
ben her onune gelenle duel yapan rebel katleden bi bh yim sonucta hangi mantıkla jedi olurumki?
jedi olsamda bundan sacma bisey olamaz sanırım...
yada boyle jedi olunuyorsaki olundugunu sanmıyorum ben
ama genede kasılabilir yani kimse bi acıklamayapmadıgı icin neyin ne oldugunu bilmiyoruz
bu arada devvo tebrikler yavru:))[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda salaklik hakikaten dusunun adam Komandosunu silip saksafon calmaya basliyor jedi olcam diye... Masalarin tepesinde dans ediyor kendini kaybedip sonra gidip kreetle corbasi yapiyor... bu adam jedi olamazsa ruhu kararir.. herkezinkini karartir.. oyunuda birakir... Yani SOE nin su holocronlar hakkinda DAHA BAARA BAARA birseyler soylemesi gerekiyor yoksa sonuc 2 taraf icirde husran olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kardeşim yok böyle bişi,

Çarşamba gecesi holocronu dinleyip rifleman olmaya karar verdiğimde master ranger ve sağ taraftaki 4 trapping skilli ve 2 tane soldaki wayfaring i, bir de pistoleer da en sağdaki kutucuğu surrender etmiştim ve marksmandeki rifle 1 ve 2 yi öğrenmiştim. Daha önce de olmuştu, dün akşam oyuna girdiğimde rangerda wayfaring 3 ve trapping 2 haricindeki bütün kutular tekrar dolmuş. Tekrar master rangerım yani ve skill puanım -6/250. Acaba bi sinyal falan mı bu, "Ranger'ı surrender etme, ceday olacan diye." İşin ilginci pistoleer daki kutucuk da dolmuş. Ayağınızı denk alın bana bulaşmayın, yakında karşınızda, master ranger, master ch, master pistoleer, master rifleman, master commando, master BH... bi adam bulabilirsiniz. :-D

Yaw bu oyun gitgide hoşuma gitmeye başladı yaww... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Novice Ranger, Novice Pistoleer, Novice Rifleman
Sosyal ağlarda paylaş

zaten arkadaşlar bence durum şu. Yetkililer holocron çıkmadan önce olman gerekeni belirliyor. ki buna göre bence jedi özellikleri gerektiren bir meslek seçiliyor. Mesela hiç kimseye master commando veya master bounty hunter ol denmemiş. Denen varsa söylesin. Bütün yazdığınız özellikler chef dışında tabii o da Madtürk'e denk geldi (şanssız mad) zaten bir jedida buluabilecek özellikler. sonuçta bence bu adamlar holocron işinde ciddiler ama doğru skilleri surrender etmen lazım gibi geliyor bana. Yani başkaları ile duel yapamayacağın veya daha ağır olacağın gibi skiller. Örnek scouting, chef, squad leader vs.

Devvo sende az diilsin bu arada. O kadar ben bekliyorum biri jedi olsun ondan sonra yapacağım falan çıktı holo hemen surennder etmişsin. :) Yakıştı mı?? (Bu arada oyunda pek göremiyorum o yüzden biraz geç oldu tebrikler)[hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sgecca, 31 October 2003 10:00 tarihinde demiş ki:
Bütün yazdığınız özellikler chef dışında tabii o da Madtürk'e denk geldi (şanssız mad) zaten bir jedida buluabilecek özellikler.
Devvo sende az diilsin bu arada. O kadar ben bekliyorum biri jedi olsun ondan sonra yapacağım falan çıktı holo hemen surennder etmişsin. :) Yakıştı mı?? (Bu arada oyunda pek göremiyorum o yüzden biraz geç oldu tebrikler)[hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse

Yaw bi kere ceday dediğin iyi de yemek yapmalı, Yoda kaç sene Degobahda yalnız kaldı, iyi yemek yapamasa nası yaşıcak orda??

Ayrıyeten ben herkesi beklicem falan demedim niye uyduruyon :-P Napiim abi dayanamadım, hem rifleman de iyi duruyo, droid engineer falan çıksa yapmazdım abi, kasardı yani... :-)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Novice Ranger, Novice Pistoleer, Novice Rifleman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sgecca, 31 October 2003 10:00 tarihinde demiş ki:
zaten arkadaşlar bence durum şu. Yetkililer holocron çıkmadan önce olman gerekeni belirliyor. ki buna göre bence jedi özellikleri gerektiren bir meslek seçiliyor. Mesela hiç kimseye master commando veya master bounty hunter ol denmemiş. Denen varsa söylesin. Bütün yazdığınız özellikler chef dışında tabii o da Madtürk'e denk geldi (şanssız mad) zaten bir jedida buluabilecek özellikler.

Evet yaw findiklida Mimar Sinan Jedi sanatlari fakultesi var zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gunn, 30 October 2003 14:35 tarihinde demiş ki:
boşa kasmak diye bişey yok. yani olay gayet açık. acayip başarılı bir pazarlama stratejisi.
evet bizim açımızdan kötü ama bi düşünün. oyunun bu günlerinde insanlar artık akrakterlerini tamamladılar ve yapacak iş bulamamaya (nedense) başladılar. Adamlar da "aha jedi mi olmak istiyorsunuz, işte jedileri biz BUNLARDAN seçicez" diyip bişey sundular. Buna göre ya yeni bi account alacaksınız ya da varolan karakterinizi sıfırlayıp yeni professiona yöneliceksiniz.
HER holocron emrini yerine getiren jedi olmayacak belki ama jedi slotu açılanlar bu insanlar arasından seçilecek.
Neticede adamalr diyor ki: "biz jedilerimizi bize çok para veren, çok uzun zaman oynayan insanlardan seçicez"
ha ben sanmıyorum riske atacağımı tüm skillerimi, o yüzden bu yolda gitmem sanırım. Şu anda gayetnen keyif alıyorum BH olarak oynamaktan.

abi secme olayiyla bozmusunuz ne secmesi. oyle karpuz gibi secmece olur mu. ne standarda gore secerlerse secsinler, millet itiraz eder hede hodo der saibe oldu der. ben de derim. randomizasyon, raritye dayandirmak en guvenlisi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

rastgele secmenin bu tip paraya dayali bi eglence sektorunde ufak detaylarda evet eglence vermesi guzel bi etkinlik (yilbasinda rare cekilisi vsvs...rare kavrami az bulunan, sans a dayali bi terim yanilmazsam)

ama starwars bir kurgu, korkunc paralar donuyor inkar edilemez...ve siz butun oyunculardan sozlemeniz ve ilkeleriniz geregi sorumlusunuz firma olarak (hani sorumluluklar yenilik istioruz content yok die atlamayin bi saniye).

strateji olarak gunn in dedigi sistem inanilmaz mantikli, senaryo olarak da jedi lik mantigina cuk oturmakta bi nevi, random olmamasinin sebebi su;

oyun cikarken herkes jedi olabilir...dendi
herkese ayni yollarla jedilik farz degil dendi

herkese acik bi kavrami sans(randomizasyon) ile kisitlarsaniz, swg nerd bi bireyin, hayatini adamis agir fan olmus birinin gozleri onunde sans eseri fslot; Uber Dewd LolSuxorzJ00 nun tekine giderse bu zincirleme "sacmalik!" anlami yaratir kafalarda...

amac rare olan birseyi common maskesinde sunmak...oda uzun vadeli olmak zorunda, zaman ve emek le dogru orantili olmak zorunda..Jedi olmanin yolunu bilmek var, Jedi acc satmak var, sifir acc ye jedi slot hediye edilmesi var..wheeee..

bence soe nin kullandigi yontem bu kadar genis capli insanin oynadigi "hassas" bi konuda buyuk onem tasiyo, isteyen kasar isteyen kasmaz...(ha soe her sekilde kazancli, hakkida )

yani durdurk yerde (randomness) bana simdi Jedi fs slotun acildi ..from soe die mail gelse bi tarafimla gulerim resmen, oturduum yerde....ha slice ederken bi anda%45 lik slice atarim bu daha mantikli geliyo kulaga..

olayin boyutu ile alinacak risk ve uzun vade de maddi geliri (kucumsenemez bi gelir) de goz onune alindiginda yanilmiyorsam isi sansa(randomizasyon) birakmamak daha mantikli gibi geliyo teoride..[hline]*curiosity res-kills*
...mono

[Bu mesaj hilikus tarafından 31 October 2003 15:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olayi cozmenin tek cikis yolu randomizasyon. randomizasyon herkes icin esittir, ayni oranda cikar. tutup da yok `rp` yok hodo diye secmeye kalkarsan bu sefer gorelilik girer, yok efenim bana gore rp bu ne diye hedehodo olur.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

heh soe rastgele seçmese bile millete random seçiliyo dese napcan ? hiç bişey :)

ibiş ibiş tiplere jedilik verilicekse hiç vermesinler daha iyi

zaten yakında ben 15 dolar veriyorum "soe bana karı bul lan allahsız" gibi bi thread gorursek şaşırmam (ekşi rulz ehe)

[Bu mesaj Popeye tarafından 31 October 2003 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

er ya da gec ortaya cikar. secilen bi dingil bi arkadasina o baskasina soyledi derken mutlaka belli olur.

tek cozum bunu herkesin yediremeyecegi turden riskli bir is yapip, bi zarin atilmasina benzer sekilde randomize olarak 1/50 bin gibi cikabilen - artik - bisiyler yapmak. herkesin olanagi olmali, deneyenlerin de belli bi orani basarmali.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl er yada geç ortaya çıkacak ki?

adamlar gelip birader biz seni çok iyi rp yaptıgın için jedi yaptık yada şu olayı çok iyi yaptıgın için jedi yaptık mı diyecekler?

random seçtik sen random seçilenler arasında çıktın der olur biter

devlerden başka birisi söylemedikçe sadece komplo teorisi olarak kalır piyasada devlerde yok yalan biz random seçiyoruz derse nasıl ispat edicen ki?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...