DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Bence mükemmel bir oyun yapmış adamlar..Çok zevkli ve hareketler süfer.[hline]Diadan Locke blesses you!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Muhtesem otesı bır oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 +1 :) oynadim gordum zaten cok guzel[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 hehe bu oyunda hala beni yenebilecek biri çıkmadı.. legendary'de 21-0 yenmeyi alışkanlık haline getirdim, sıkıldım ve bıraktım oyunu :D istediğim kadar iki kötü adam alayım, stilt veya shaqi koyarsam üçüncü adam olarak beni yenebilen çıkmıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 muhtesem eglenceli bir oyun gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 +1 zaten bu ve devil may cry 2 online oyunlardan az da uzaklasmam icin tek sebeb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 O tarzı fazla tutmam NBA tarzı basketbol oyunu oynamayalı cok oldu..En son NBA Shotout oynamıştım PS1 de 989 studios un yapmıs oldugu..Oldukca gercekci ve güzeldi.. 989 studious Twisted Metal in yapımcı firmasıydı bu arada ekliyim.. Ama hoş vakit geçirmek için oynanabilir tabiki.. :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar