Jabba Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Selam beyler ve bayanlar.MP3 u wav formatina ceviricam ama 15 saniyesini kesip cevirmem gerekli arti birde bunu dahada sikilastirip max 450 kb boyutlarinda yapmam lazim.Nokia 7650 telefona yollucam ama o kadar arastirmama ragmen bole bir program bulamadim.Yapan elemanlar var ama bulamiyorum yapan veya bilen varsa url versin lutfen programin.. O artik Izmir fatihi..[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 mp3 ü yolla ben yapam:)[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bak şimdi önce wav a çevirip recorderdan istemediğin bölümü siliyosun. sonra dietmp3 denen programdan istediğin kadar küçültüyosun.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar