Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osi ye baslıcam Cok sey bahsedilmis kızmaın ama anlasılır bı acıklama goremdim

casher

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaslar ben OSI ye baslamak istiyorum.Benim paralı olarak Osı ye baslamamda adım adım bana yol gosterebılcek bı arkadas buraya herseyı tam olarak acık acık yazabılırse tum sorunlarım bı mesajla cozulmus oalcaktır.bana sunu sunu yapıcan sole yapcan sonra da bunu su adresten yukleıp oyuna gırceksın gıbısınden acık ve net bı acıklama yapın da gıreım artık canıma tak ettı.Ultıma Onlıne ın orjınal Cd sınıa alcam onuda bulamadım nasıl gırcem baska bı yolu var dır bunun sanırım bı yardımcı olun

[Bu mesaj casher tarafından 01 November 2003 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

AoS'u net üzerinden dl edebilirsin.CD'ye gerek yok.Sonra yukardaki 'bedava OSI AoS Accountu' başlıklı konuya gireceksin ardından linki verilen adrese girip kodunu alacaksın ve www.ultima-registration.com'a girip üyelik alacaksın ve oynamaya başlayacaksın.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

Sımdı ben kodu kullanarak regıstratıondan Ea acc olusturudum maılıme de geldı sımdı ben create Acc ye kodu yazdıgımda gırmıor kabule tmıor bana bı maıl geldı EA dan 15Gun bedava oynayabılme hakkınzı acıldı gıbısınden ama ben new acc ye flng ırdıgımde kabul etmıor ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bide bisi dicektim bu asamadan sonra giriliosa benım gıremememın nedenı acaba bende Age Of shadwoun yuklu olmaması mı? bıde Aos dedııgmız programs anırım 3d Clıent oluo onu bulamadım Bı adres veırrsenız onun cıın bıde Age Of Shadow mu gerekıo onuda yazarsanız sevınırım
Sosyal ağlarda paylaş

casher age of shadows un 3d ile alakası yok o lbr ve age of shadows gibi sürümlerde olan bir opsiyon iki türlü yükleyebiliyorsun 2d ve 3d tek farkları grafikler...
onun dışında bi fark yok şimdi age of shadows olmadan girebilirsin ama malas kısmına giremezsin lbr de diilse ilshenar a giremezsin mesela benim lbr idi age of shadows la gelen silahları ve bazı skinleri göremiyordum...paper doll da görünüyor ama diğer oyun ekranında görünmüyor... bana farketmez dersen her hangi bi uo ile girebilirsin ama eğer herhangi bir freeshard tarafından modifie edilmiş durumdaysa sil baştan yükle.sonra update leri yap.... acc actırdım diyosun o da 30 dk kadar bir süre içinde aktif olur yazarsın bağlanırsın
ama şifreni yazarken capslock olayına dikkat et bazen sorun yaratıyor...
age of shadows isterim diyorsan da www.gigex.com adresinden download edebilirsin bu full sürüm oluyor... orda trial demesinin nedeni accountun 15 günlük olması yoksa tam sürüm...[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't..
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam suan ben age of Shadows ıle beraber Aos denılen dosyayı hepsını ındırdım ve acc ıle bı char yaratık brıtaın yada oyuna basladım Europa adlı Shard da yanlız benım bı sorunum var BEN BU VERSIOnA ASIK OLDUMMM :=) Ben Temellı Oynamak Istıorum Onları bı anlatırm mısınzı 15Gunluk deılde Hıc bı rıskı olamdan yanı yarın bı gun hacklenırım fln Aman haa :=)

Bıde kım enrd ecoksa turkler bıraz yarıdme derler hem daha ıı olur Onların servera baslıaım .

Son bı soru bı char acıtm ı tane daha acamıorum nedenını anlamadım oyundan ortalıkta cıkamıo muyum gz ıcınde olmama ragmen?
Sosyal ağlarda paylaş

hacklenme sansını sıfıra ındıremezsın ama biri senden öğrenmedikçe senin kullanıcı adını bilecek outurp onla sşifre kasıcak yani sana garezi falan olması lazım öbür türlü çok zor gibi geliyo bana
www.uo.com ta account management bölümü var oraya girdiğin zaman create new acc ve modify an ccount diye iki opsiyon cıkıyo karşına ordan senini 15 günlük accountuna bir ödeme planı seçip onuı kullanmaya devam edebilirsin...
kredi kartı vermekten korkma sonuçta bu uluslar arası bir firma ufakta bi firma değil yani electronic arts...
tabi yeni bi account ta alabilirsin ama bunun için reg code, reg code içinde orj. uo alman lazım.
sanırım türkler genelde atlantic teler[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't..
Sosyal ağlarda paylaş

oyundan gz içinde olsan bile hemen cıkamazsın sadece inn lerde hemen cıkyorsun yoksa biraz bekliyo... 5dk sanırım
ve bir karakterin cıkmadan aynı acc le başka karakterine giremiyorsun...[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't..
Sosyal ağlarda paylaş

Bıde son bısı daha soram suan tamer actım ınn de cıkıp bı at tameledım atı kucultme var mı? bıde ben atla kosmaıorum tkaılıomus gıbı oluo ama sanırım takılmıo oyun focus artıo acaba yurume skılım ata bınme yetenegım fln mı bu Focus cunku kosamıorum atla garıp bısı adım adım ılerlıorum ayvas ayvas takılıomus gıbı ???
Sosyal ağlarda paylaş

atların küçültülüp bankaya çakılması gibi saçma şeyler yok tabi ki osi'de. animal taming ve animal lore skillerinin toplamına göre bir stable sınırın vardır. toplam skill 0'ken 2'dir bu sınır. taming+lore 240 olduğunda 10-12 gibi rakamdı net hatırlamıyorum.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar KArdesim icin Cd siparis etcez gerek amazon gerekse google den ugrastık olmuor ban ayardımcı olur musnuz o konuda estore var orjınal sıteden almaya calısıoruz orda State Adreste Fln Turkıye yok Yanı Hep amerıca vb ıkı uc ulkeye kargo servıslerı var bu isin icinden cıkamadım bi solerseniz age of shadow almak istioruym Orjinal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...