Etos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Bu topiclerin ilerde başka ülke versiyonlarını da yaparız belki (Finlandiya falan güzel olabilir). Her neyse.. Sevdiğiniz İsveçli müzik grupları nelerdir ve bunların önereceğiniz albümleri (şarkı da olabilir) nelerdir? İnsanlar yeni tatlarla tanışsınlar =) Ben başlayayım: Katatonia (Tonight's Decision, Last Fair Deal Gone Down) Dark Tranquillity (Haven, Damage Done) In Flames (Whoracle, Jester Race) At the Gates (Suicidal Final Art) Opeth (Morning Rise, Blackwater Park, My Arms You Hearse) Thyrfing (Urkraft)
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 abibu isveçli ya da daha dorusu iskandinavyalı gruplar gerçekten çok güzel müzik yapıo[hline]bornozlu canavar
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bu arada in flames in en güzel albümü bence kesinlikle clayman[hline]bornozlu canavar
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 hatta isveçe taşınmak yerleşemk kapağı atmak gibi fantazilerim war orda melodik death metal grubum olcka faln =)[hline]bornozlu canavar
Draven Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 lol deamon, beni unutma meshur olunca ;) bende seni unutmam[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 tamam abi annaşmıştık o kondua zaten =) ben dönmem sözümden ya sen benim isveç işimi ayalra da çnkü bnen yapamıccam annaşılan ..[hline]bornozlu canavar
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Dark Tranquility abi ya hastasıyım In flamesinde öyle yani gerçekten güzel müzik çıkıo ordan.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 In Flames'i çok sevmem..hatta hiç sevmem diyebilirm:)gerçi tüm şarkıları var ama en güzeli bence Moonshield. Opethe zaten söyleyecek laf yok.. dark tranquility de fena değildir..ama ben iskandinav grupları opeth hariç pek sevmem..ingiliz ve alman grupları baya iyi oluyor..[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun
someone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 metal müziği iskandinavlar kadar iyi icra eden başka bi topluluk yok zaten havasından olsa gerek, o soğuk, yağmurlu, kapalı, tatsız hava (bleak) onlara bir nevi ilham kaynağı oluyo diye düşünüyorum[hline]give me patience to accept the things i can not change, give me courage to do the things i can do.
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ana lake of tearsı nası unuttuk..[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 gruplari bilmiyorum ama iskandinav kizlar I NA NIL MAZ oluyor[hline]
edi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ayricaaaaa therion entombed unleashed dismember edit: unutmayalim; unanimated, marduk, hammer fall, ebony tears,... [Bu mesaj edi tarafından 01 November 2003 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 hammerfall ve bodom isvec miydi hatirlamiyorum ama oralarda bi golun adi iste :P[hline]Hepsi Gercek...!!!
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ABBA, Europe, Roxette, Ace of Base, the Cardigans[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 hammerfall alman değilmi ya[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun
feiticiera Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 at the gates in flames in en büyük ilham kaynaklarından biridir dinlemeyenler dinlesin biraz sindirsin :)
Albatros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Alın size ülke alın size grup Turkey-Adrenalin Nası?[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır...
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Inflames[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Opeth Dark Tranquillity At The Gates Haunted In Flames(en iyisi colony bence) Amon Amarth
Etos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Unuttuğumuz gruplardan devam edelim: Therion (Theli, Vovin) Amon Amarth (birtek The Avenger ile Versus the World'ü dinledim, o yüzden yorum yapamayacağım, bilen biri varsa aydınlatsın bizi) Lake of Tears (A Crimson Cosmos, Forever Autumn, The Neonai) Arch Enemy (Wages of Sin) Hypocrisy (Çok bilgim yok)
Numb Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Lars Johann Yngwie Lannerback was born in Stockholm, Sweden, on the last day of June, 1963. ilginç nasıl unutulmuş. yoksa benmi göremedim.[hline]...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır.Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum.[Bu mesaj Numb tarafından 02 November 2003 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
edi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Etos, 02 November 2003 16:59 tarihinde demiş ki: Unuttuğumuz gruplardan devam edelim: Therion (Theli, Vovin) Amon Amarth (birtek The Avenger ile Versus the World'ü dinledim, o yüzden yorum yapamayacağım, bilen biri varsa aydınlatsın bizi) Lake of Tears (A Crimson Cosmos, Forever Autumn, The Neonai) Arch Enemy (Wages of Sin) Hypocrisy (Çok bilgim yok) therion ve lake of tears i hatirlatmistim ben ilk sayfada
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ohah bu kadar mı olur dinlediim tüm çoğu grup iskandinavmış :D ben hiç sevmem detail olaylarını da taptıım grubun elemanlarının adlarını bile zor sayarım bana adamdan müzie bak şeklinde takıldıım için kültür oldu bu topiq bana :)[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Öne çıkan mesajlar