Mortis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Bu albümle ilgili başka bir topic var ama duygularımı başka topicde ifade etmek istedim: AĞLAMAK İSTİYORUM! MÜKEMMEL BİR ALBÜM!!! 11 şarkı da mükemmel, harika,süper düper :) her saniye tekrar tekrar dinliorum ve her seferinde daha çok seviyorum, dedikleri gibi 1989 dan beri en iyi albümleri !! IRON MAIDEN diorum başka bişey demiorumm.. "I know what I want. And I say what I want And no one can take it away." :rock:[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hmm long live the new wave of british heavy metal diye bağırıcaktım ama sanırım 20 yıl geç kaldım lol..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 İlk Maiden dinlediğim günü hatırlarım...[hline]güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda
can Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Ilk Maiden dinledigim gün süperdi ya. Vay be neler var su dünyada demistim. Ilk sarki Wasted Years'di. Sonra da Brave New World'ü almistim zaten..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: aquila, 29 October 2003 21:39 tarihinde demiş ki: olum sen gidip testlerini çözseneç.ne müzik filan dinliyon...[hline]shit happens +1..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hakkaten ya super.. dance of death ın sozlerı de ozellıkle..[hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Numb Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hmzz. özendim be . hemen gidip ediniyim.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 ben begenmedim tamam guzelde cok monoton yeni biseyler yok, yani hepsi birbirine benziyen 1k tane daha grup var ama daha degisik gelityor[hline]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 ya almak istiyorum ama öncede eskileri tamamlamak istiyorum napayım önce bunu mu alayım yoksa eskileri mi tamamlayayım[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Bence bunu al bi dinle eskılerı nasolsa alırsın..[hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 im hakkında adam akıllı bi fikre sahip olmak için eskiden yeniye doğru al. farklılıkları da anlaman için daha sağlıklı olur öylesi.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 ya ama herifler çok iyi yaratmışlar yani Metallica mesela son albümünde batırdı bence, tarzını çok değiştirdi, Iron Maiden yaklaşık 25 yıldır tarzını değiştirmeden devam ediyor, Ve hala mükemmel melodiler falna buluyor hele o Dance of Death deki 3.00 dan sonraki bölüm harika! tüylerim ürperio dinlerken bütün albümü ya!!![hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Eskileri tamamlamak en mantıklısı. Şahsen ben yeni albümleri daha önce dinlediğim için vazgeçemiyorum onlardan. Zaten kalitesine laf getirtmem iron mainden'ın da, iron maiden'a monoton diyen arkadaşlara da hak veriyorum. Herkez dinleyemez 8 dakika şarkıyı. Zor tabi.... Adamlar resmen destan yazmışlar baştan...
can Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 e rainmaker var ya, daha ne istiyorsunuz? no more lies da süper sarki. oh oh..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Bir de şöle bişey var, dinledikçe zevk aliorsunuz şarkıdan? ben çok az şarkıya ilk dinleyişimde "harika mükemmel" demişimdir. Bu albümü de ilk aldığımda dinledim sadece 2-3 şarkı hoşuma gitmişti, Dance of Death i beğenmemiştim pek sırf bi işte Rainmaker ın introsunu, Montsegur u falna beğenmiştim... 10-15 kere dinledim albümü ve şu an sevmediğim bir şarkı veya sıkıldığım herhangi bir saniye yok albümde :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
can Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Nasil kopyalayacaksin? bende cd'si var. md'me geçirmek istiyorum. nasil yapilir bilen var mi?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Copy protection var CD'lerde ama sanırım onun da bir yöntemi varmış...
Öne çıkan mesajlar