GM_galadniel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Arkadaşlar ben serverda büyük kalesi olup bahçesini büyüttü diyelim ve guildide var şimdi sorumu soruyorum Bahçe kapısını o guildeysen açabilme özelligini birde guilldekilerin nerde oldugunu nasıl yapabilirim scripti verebilirmisniz...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 kapı için yeni bir kapı scripti yaz ve şöle şeyler ekle if !( == ) hede hödö kapıyıde guild stone a linklersen sadece guilde üye olanlar açabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 benim scriptlerde guild gate die bir scriptim var o sana yardımcı olabilir . Onu kullanabilirsin yada sana örnek olabilir . http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=695 [Bu mesaj zgrw tarafından 21 October 2003 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 zgrw şimdi ben bunu koydugumda guild başkanımı koysun yoksa ben mi? ben koyarsam sanırım her guildekiler açar BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bunu sen koycaksin ve guild tasina linklediğin için sadece o guilde üye olanlar açabilicekler kusura bakma bu sorunu geç gördüm :)[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar