GM_galadniel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Arkadaşlar ben serverda büyük kalesi olup bahçesini büyüttü diyelim ve guildide var şimdi sorumu soruyorum Bahçe kapısını o guildeysen açabilme özelligini birde guilldekilerin nerde oldugunu nasıl yapabilirim scripti verebilirmisniz......
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 kapı için yeni bir kapı scripti yaz ve şöle şeyler ekle if !( == ) hede hödö kapıyıde guild stone a linklersen sadece guilde üye olanlar açabilir
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 benim scriptlerde guild gate die bir scriptim var o sana yardımcı olabilir . Onu kullanabilirsin yada sana örnek olabilir . http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=695 [Bu mesaj zgrw tarafından 21 October 2003 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 zgrw şimdi ben bunu koydugumda guild başkanımı koysun yoksa ben mi? ben koyarsam sanırım her guildekiler açar BENCE
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bunu sen koycaksin ve guild tasina linklediğin için sadece o guilde üye olanlar açabilicekler kusura bakma bu sorunu geç gördüm :)[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// |||||||||||||||||
Öne çıkan mesajlar