derinaker Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Arkadaslar cok urastım aradım, bulamadım... Yardımınıza ıhtıyacım var bır ıkı sorum olacak.... 1) Baslama yerını nasıl ayarlayacagım. Yani ben britten degılde green acresde bı yerde baslamasını ıstıyorum. Bunu nasıl ayarlayacam? Hangi scriptin neresine ne yazacagımı soyler mısınız? 2) Ben birkaç dialog yazdım Bs, Alchemy vs... fakat bu dıalogları oyunda gosteremıyorum bunu nasıl gosterebılecegımı detaylı bır sekılde anlatırmısınız? Sımdıden Tesekkurler.... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 1. sorunun aciklamasi: Spheretables.scp nin icinde asagi in [STARTS// gibi bisi olacak onun altinda bir suru seyler yazior ve birde sayilar var ornek verem 1247,1541 mesela.Bu sayiyi basladiginda gitmesini istedigin yerin sayisiyla degistirion.Bu sayiyi bulmak icinde mesela greenden baslamasini istiosan,green acrese gidip .where komutunu kullanarak bulabilirsin. 2. sorunun aciklamasi: Bende bilmiyorum :)[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 2. sorunun cevabınıda ben verem . önce o dialoglarin hangi itemden den kullanılcağını belirleyeceksin örneğin bs dialog için smiths hammer i seçtin sphereitemb4.scp dosyasını açcaksın smiths hammer'i bulcaksın ve smiths hammer'in altina şunu yazcaksın ON=@DCLICK SRC.DIALOG d_Blacksmith//d_blacsmith yerine dialogun adini yazcan bu işlemi her menu için gerekli itemlere yapman gerekir . Örnek : [ITEMDEF 013e3] DEFNAME=i_hammer_smith WEIGHT=4 TYPE=T_WEAPON_MACE_SMITH FLIP=1 RESOURCES=6 i_ingot_iron RESOURCES2=3 i_ingot_iron,1 i_log SKILLMAKE=BLACKSMITHING 10.0 DAM=4,16 //SPEED=60 SKILL=Mace Fighting REQSTR=30 TWOHANDS=N CATEGORY=Provisions - Weapons SUBSECTION=Maces & Hammers DESCRIPTION=Smith's Hammer DUPELIST=013e4 ON=@Create HITPOINTS={31 60} ON=@DCLICK src.dialog d_Blacksmith [hline]Açtırma Kutuyu Söyletme Kötüyü [Bu mesaj zgrw tarafından 31 October 2003 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derinaker Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Cok saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derinaker Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Arkadaslar ben bırıncı sorunumu hallettım ama dıalogları hala tam cozemedım. Dediklerinizi yaptım oyunda smiths hammer a bastıgımda dialog acılıo fakat menuyu kullanamıyorum. Dialog acıldıgında Previous Target Cancelled diyo. Bastıgımda her hangı bı tusa Unexpected Target dıyo. Bunu nasıl duzeltebılıırım. Aynı zamanda atıyorum ıron ingottan bısı yapcaksam ıron ıngota tıkladıgımda dialog acılmıo... Simdiden Tesekkurler... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 iron ingota basinca açılması için aynı işlemi iron ingotada yapman gerekir fakat previous tager canceled demesinin sebebini bilmiyorum[hline]Açtırma Kutuyu Söyletme Kötüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derinaker Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 2. sorunun cevapı http://www.paticik.com/forum/view.php?id=42063 1. sorunun cevapı http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33466 Başlangıç yeri diye yazıyor. Kolay gelsin[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derinaker Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Cok saolun sayenızde sorunumu cozdum... Bı sorum daha olcak sımdı bu guıld ısımlerını gostermesı ıcın bı scriptim var onu koydum da fakat hala guild ismi yazmıyor ne yapmam lasım? Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 benim bu sitede scriptim var aciklamasiyla yazmistim onu cekebilirsin eger aciklama yeterli olmassa özelden mesaj at yardımcı olurum Guild Ismi[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu mesaj zgrw tarafından 01 November 2003 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derinaker Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Sizi bu soruya baya bi bogdum tam cozdugumu sandım yıne bır sorun cıktı. Sımdı ben bu bs menusunu fılan ıngota tıkladıgımda da cıkmasını ıstıyorum aynı ıslemı ıngotu altına da yazıyorum fakat olmuo yanlıs bısı mı yapıorum? yanlıs yere mı yazıorum? yoksa bısı eksık mı yazıorum? Zgrw bıde ozel mesajlarına bakarmısın? Simdiden Tesekkurler... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Iron ingot un definitionuna; on=@DClick src.dialog d_dialogadi return 1 ekle.[hline]Quaxis Developer - Delinquent www.quaxis.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derinaker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Dıger butun sorunlarımı hallettım saolun. Bı sorum daha olcak ben bı jaıl hazırladım spheredekı jaıllerı kullanmak ıstemıyorum. .jail yazdıgımda benım hazırladıgım jaıle gondermesı ıcın hangı scripti editlicem... Simdiden Tesekkurler... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Bunun icin ayrı bir script yazman gerekir. Ayrıca senin hazırladığın jailden adamların firar etmeleri söz konusu olabilir. bunlarada dikkat etmeni tavsiye ederim.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: derinaker, 02 November 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Dıger butun sorunlarımı hallettım saolun. Bı sorum daha olcak ben bı jaıl hazırladım spheredekı jaıllerı kullanmak ıstemıyorum. .jail yazdıgımda benım hazırladıgım jaıle gondermesı ıcın hangı scripti editlicem... Simdiden Tesekkurler... Saygılar. hmmz onu bilmiyorum ama .hapis şeklinde yapabilirsin ve böylece kendi jail sistemini kullanırsın[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar