Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorular...

derinaker

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar cok urastım aradım, bulamadım... Yardımınıza ıhtıyacım var bır ıkı sorum olacak....
1) Baslama yerını nasıl ayarlayacagım. Yani ben britten degılde green acresde bı yerde baslamasını ıstıyorum. Bunu nasıl ayarlayacam? Hangi scriptin neresine ne yazacagımı soyler mısınız?
2) Ben birkaç dialog yazdım Bs, Alchemy vs... fakat bu dıalogları oyunda gosteremıyorum bunu nasıl gosterebılecegımı detaylı bır sekılde anlatırmısınız?

Sımdıden Tesekkurler....

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

1. sorunun aciklamasi:

Spheretables.scp nin icinde asagi in [STARTS// gibi bisi olacak onun altinda bir suru seyler yazior ve birde sayilar var ornek verem 1247,1541 mesela.Bu sayiyi basladiginda gitmesini istedigin yerin sayisiyla degistirion.Bu sayiyi bulmak icinde mesela greenden baslamasini istiosan,green acrese gidip .where komutunu kullanarak bulabilirsin.

2. sorunun aciklamasi:

Bende bilmiyorum :)[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge***
Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor!
Sosyal ağlarda paylaş

2. sorunun cevabınıda ben verem . önce o dialoglarin hangi itemden den kullanılcağını belirleyeceksin
örneğin bs dialog için smiths hammer i seçtin
sphereitemb4.scp dosyasını açcaksın smiths hammer'i bulcaksın ve smiths hammer'in altina şunu yazcaksın
ON=@DCLICK
SRC.DIALOG d_Blacksmith//d_blacsmith yerine dialogun adini yazcan
bu işlemi her menu için gerekli itemlere yapman gerekir .
Örnek :
[ITEMDEF 013e3]
DEFNAME=i_hammer_smith
WEIGHT=4
TYPE=T_WEAPON_MACE_SMITH
FLIP=1
RESOURCES=6 i_ingot_iron
RESOURCES2=3 i_ingot_iron,1 i_log
SKILLMAKE=BLACKSMITHING 10.0
DAM=4,16
//SPEED=60
SKILL=Mace Fighting
REQSTR=30
TWOHANDS=N
CATEGORY=Provisions - Weapons
SUBSECTION=Maces & Hammers
DESCRIPTION=Smith's Hammer
DUPELIST=013e4

ON=@Create
HITPOINTS={31 60}

ON=@DCLICK
src.dialog d_Blacksmith

[hline]Açtırma Kutuyu Söyletme Kötüyü

[Bu mesaj zgrw tarafından 31 October 2003 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar ben bırıncı sorunumu hallettım ama dıalogları hala tam cozemedım.
Dediklerinizi yaptım oyunda smiths hammer a bastıgımda dialog acılıo fakat menuyu kullanamıyorum. Dialog acıldıgında Previous Target Cancelled diyo. Bastıgımda her hangı bı tusa Unexpected Target dıyo. Bunu nasıl duzeltebılıırım. Aynı zamanda atıyorum ıron ingottan bısı yapcaksam ıron ıngota tıkladıgımda dialog acılmıo...

Simdiden Tesekkurler...

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizi bu soruya baya bi bogdum tam cozdugumu sandım yıne bır sorun cıktı. Sımdı ben bu bs menusunu fılan ıngota tıkladıgımda da cıkmasını ıstıyorum aynı ıslemı ıngotu altına da yazıyorum fakat olmuo yanlıs bısı mı yapıorum? yanlıs yere mı yazıorum? yoksa bısı eksık mı yazıorum? Zgrw bıde ozel mesajlarına bakarmısın?

Simdiden Tesekkurler...

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
derinaker, 02 November 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Dıger butun sorunlarımı hallettım saolun. Bı sorum daha olcak ben bı jaıl hazırladım spheredekı jaıllerı kullanmak ıstemıyorum. .jail yazdıgımda benım hazırladıgım jaıle gondermesı ıcın hangı scripti editlicem...

Simdiden Tesekkurler...

Saygılar.
hmmz onu bilmiyorum ama .hapis şeklinde yapabilirsin ve böylece kendi jail sistemini kullanırsın[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...