Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO Sunucusu acmak isteyenin oykusu..

Mehmetguven

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Oncelikle bunu reklam amaciyla yazmadigmi burada bulunan arkadaslarinda yararlanmasi icin yazidigimi belirtmek istiyorum.
Ben bir yil once bir UO sunucusu kurmak istedim fakat o zaman ki bilgisizliyim ve UO ya yeni baslayip
forumlarda okudugum yazilarla hemen uygulamaya calismamdan dolayi basarili olamadim. Daha sonra kendimi gelistirdim, bir hayli ugrastim
sphere ve runuo ile. Yeterli bilgi birikimine ulasitigimi anlayinca 24 saat yuksek hizda baglantisi olan bir makine kiralamak istedim.
Butun olay bundan sonra koptu zaten. Bir cok hosting sirketiyle gorustum, bir tanesiyle anlastik ucretini odedim actik ilk gun hersey
guzeldi.Lagsiz, takilmasiz, save sureleri cok guzel..Fakat 2hafta oda ne oyuncu sayisi 15i buldu basladi agir cekimde oynamaya. Save
sureleri daha cok yeni olmasina ragmen 10sn nin ustune cikmaya basladi. Bende hemen bir mail ile sorunumu bildirdim. Iste size verilen
baglanti bu, bunun ustune cikamazsiniz. Parami iade edin o zaman dedim. Fakat ne bir cevap nede bir baska bir sey geldi.
Bende lanet olsun diyerek iliskimi kestim orasiyla. Simdi size tavsiye edicegim yer gercekten fevkalade. Bu ovgulu yazilari okuyanlar
sakin dusunmesin kesin para aliyodur yada onlarin adami bu diye. Kesinlikle alakam yok bu insanlarla sadece musteri-satıcı iliskisi
disinda. Simdi bu sirkete attigim mail sonunda bana gelen cevapta yazan seyler soyle:

Dedicatedsys.com

Sunucu ozelliklerimiz:

PIV 2.4Ghz Islemci
2GB Ram
40GB Harddisk (Ekstra alan tahsis edilebilir)
80GB Aylik Veri Transfer Limiti
1 MB/s Garantisi
24/7 Online Desktek
%99,9 Uptime Garantisi
Gunluk MRTG Raporlari
Her Turlu Saldirilara Karsi Guvenlik Onlemleri
30 Gun Icinde Geri Odeme

Oyun Serverlari Icin: Ultima-Online, Half-Life Modlari, Quake ve bilinen tum MultiPlayer tarzi oyunlar ilk seferde ucretsiz olarak kurulacaktir.

Teknik Detaylar

Ultima-Online:
Maksimum 100 kullanici kapasiteli
Tum oyun klasorlerine ve dosyalarina tam erisim
Tanimli kullanici icinde yedekli Oyun dosyalari

Counter-Strike:
Maksimum 24 kullanici kapasiteli
Tum oyun klasorlerine ve dosyalarina tam erisim
Tanimli kullanici icinde yedekli Oyun dosyalari
AdminMod veya diger plug-in lerin kurulumu
UYARI: Counter-Strike sunuculari tamamen yasal Sunucu olmasi sarti ile acilir.(WON Authorization)

diger kisimlarini yazmiyorum cunku bir hayli detayli bir cevap geldi. Bunlarin haricinde fiyati 100.000.000TL. Bence diger yerlere gore cok
uygun. Tekrar soyleme geregi hissediyorum, bu insanlarla kesinlikle bir alakam yok Musteri-Satici iliskisi disinda. Dedigim gibi bir cok
sikinti yasadigim icin boyle bir konu acip bu kadar yazi yazma geregi duydum. Ben bu olumsuzluklari yasiyorsam bir baskasida yasar. Ben
diger insanlarin ayni sorunlarla karsilasmasini istemiyorum.

Saygilarimla..
Mehmet Guven
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...