Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jponca yazıyı çevirebilirmisiniz lüüütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
blademaster, beniğm japon bir dostum var, bekle bunu ona sorayım, ama bak eğer japonca değilde çince veya korece ise sana yardımcı olmam haberin ola, sana bunun anlamını 2 veya 3 gün içinde verebilirim, çünküm çocuk öss hazırlanıo ve nete de her istedii zaman giremio ok ama çevirticem merk etme...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Mesaj tarihi:
The Ring adlı film japon filmiydi hollywood aldı şimdiki The Ring haline getirdi. Normalde filmin adı Ringu. Biraz beklerseniz size filmin künyesinide dökerim :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Mesaj tarihi:
ringu dan mı aldın ı cevaplıyım pederin bi arkadaşı japonyada takılıo bna hedie die getirmiş t-shirt bn de giyiyodum bi hatun kişi gördü ne yazıo dedi biilmiom dedim o da aa merak ettim merak ettim dedi elim mahkum sordum bn de
Mesaj tarihi:
yok falla cevıremem ben[hline]Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan...
Absolut, 30 October 2003 17:54 tarihinde demiş ki:
HANCI ŞARAP GETİRRRRRRR, SERVİSİ KIZINNNN YAPSIN HOHOHOOO
Güzel olur hakkaten.
Mesaj tarihi:
offfff tamam bea ben ceviririm.

Cevirme by Amarcord :)

Tabiri : Kasma Kendini olum ceviremezsin !!!

hohohoho :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Mesaj tarihi:
ehuheu, millet yardırmış ortalıı...
neyse blade kardeş ben bizim arka cepoten msj çektim nete gel hemen die ama cwp vermedi derkeenn bekle şu anda msn de oturumu açtı 10 dk ka sona çeviri burda bekleinn...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Mesaj tarihi:
şimdi japon arkadaşım diyor ki:
kyoto üniversitesi yazıyo onda
kyoto japonyanın ortasında bi kent
ikinci büyük il olan osaka'nın kuzeyinde
kyoto zamanında japonyanın başkentiydi
tarihte başkentiydi çünkü japonyanın tam ortasındaydı
flan diye devam ediyordu, ben susturdum ehehehee...
yani kardeş aha bu yazıor o tişörtün üstünde, sanırım promosyon, adam sana beleş eşya getirmiş ehuehu... :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Mesaj tarihi:
bunu yazan tosun okuyanı öpsün yazıyo burus li ye sordum[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki:
harbici uzunum, öyleyse varım.

Hanım Tüfeğimi Getir!

[Bu mesaj ConspiratoR tarafından 02 November 2003 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
blademaster, 02 November 2003 00:07 tarihinde demiş ki:
odchu sn dragon un japon ark mısın

:lol: :D :-P .... hu-hahaha bi' de capon olduk ...
ben senin duymak istediğini söyledim .. ama bak neymiş ..[hline]Novice Civil Engineer
  • Yeni Oluştur...