blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bu resimdeki yazıyı çeviren birine ihtiyacım var plz yazı sol alttan başlıyo sağ üste gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 http://www.angelfire.com/falcon/tokamk10d/Resim_2_.jpg eer ii görünmüyosa burdan da bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 blademaster, beniğm japon bir dostum var, bekle bunu ona sorayım, ama bak eğer japonca değilde çince veya korece ise sana yardımcı olmam haberin ola, sana bunun anlamını 2 veya 3 gün içinde verebilirim, çünküm çocuk öss hazırlanıo ve nete de her istedii zaman giremio ok ama çevirticem merk etme...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 saol saol çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Sanırsınız paticikten alim taşıyor...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 nie cnm :D gaaayet kültürlü insanlarızdır evel allah...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 yoksa ringu dan mı aldın? :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ringu neydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bu çince ya, ben hemen bizim yao ming'i ariim, kanka hemen baksın netten söölesin...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 The Ring adlı film japon filmiydi hollywood aldı şimdiki The Ring haline getirdi. Normalde filmin adı Ringu. Biraz beklerseniz size filmin künyesinide dökerim :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ringu dan mı aldın ı cevaplıyım pederin bi arkadaşı japonyada takılıo bna hedie die getirmiş t-shirt bn de giyiyodum bi hatun kişi gördü ne yazıo dedi biilmiom dedim o da aa merak ettim merak ettim dedi elim mahkum sordum bn de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 yok artık bunu getiren adam gayet ciddi aklı başında yaşlı başlı bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 devamı olası gereken bişiy ... "seven ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 sadece bu kadar 4 harf vea işaret ama seven ne anlamda like mı love mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 yok falla cevıremem ben[hline]Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Absolut, 30 October 2003 17:54 tarihinde demiş ki: HANCI ŞARAP GETİRRRRRRR, SERVİSİ KIZINNNN YAPSIN HOHOHOOO Güzel olur hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 offfff tamam bea ben ceviririm. Cevirme by Amarcord :) Tabiri : Kasma Kendini olum ceviremezsin !!! hohohoho :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 odchu sn dragon un japon ark mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ehuheu, millet yardırmış ortalıı... neyse blade kardeş ben bizim arka cepoten msj çektim nete gel hemen die ama cwp vermedi derkeenn bekle şu anda msn de oturumu açtı 10 dk ka sona çeviri burda bekleinn...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 şimdi japon arkadaşım diyor ki: kyoto üniversitesi yazıyo onda kyoto japonyanın ortasında bi kent ikinci büyük il olan osaka'nın kuzeyinde kyoto zamanında japonyanın başkentiydi tarihte başkentiydi çünkü japonyanın tam ortasındaydı flan diye devam ediyordu, ben susturdum ehehehee... yani kardeş aha bu yazıor o tişörtün üstünde, sanırım promosyon, adam sana beleş eşya getirmiş ehuehu... :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 insan bi teşekkür eder :([hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Ben teşekkür edeyim. *!Teşekkür eder,elini sıkar* Bir dakika ben niye teşekkür deriyorum yahu ,çeviriyi isteyen teşekkür etsin. *!Teşekkürü geri alır,eli de bırakır*[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 universite oldugunu cikarmistim ama cinde mi japonya da mi anlayamadim. benim adima da tesekkur et arkadasina, yeni bisey ogrenmis oldum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bunu yazan tosun okuyanı öpsün yazıyo burus li ye sordum[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 02 November 2003 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: blademaster, 02 November 2003 00:07 tarihinde demiş ki: odchu sn dragon un japon ark mısın :lol: :D :-P .... hu-hahaha bi' de capon olduk ... ben senin duymak istediğini söyledim .. ama bak neymiş ..[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 saol dragon :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar