madawc Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 her konuda yardımınıza ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Birazdan her konuyu yazar bi midgardli buraya merak etme. Hasbinallah..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 sana /a (advice) komutunu onereyim. cok kullanisli, hem istedigin sonuca/sorunun cevabina daha cabuk ulasirsin. zaten pati forumlarinda fazla midgardli yok diye bliyorum.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 yeterince mid li var artik ben midi biraktim o yüzden yardim edemem euhe[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P] Fronad Skald Middy/Pryd[R.i.P] Skurt ShadowBlade Middy/Pryd[R.i.P] Gedo Enchantah Hib/pryd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 neye ihtiyacın var söle.. bilgimiz dahilinde elimizden gelen yardımı yaparız..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L9 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 MIDGUARD LI ARIOSAN SOLESENE OLUM BIZE !!!!! ALLA ALLA..... HER TURLU YARDIMI YAPARIM SANA...... KARSILIKSIZ...... OZELDEN MESAJ AT... P.S bi kac gün ortalikta yokum..... izmirden istanbula GS -fb macina gidicem de =))))) :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :fanatik: =) [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar