Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Bitti sanmayın. Dün jedi academy i aldım şuan acayip gaza geldim heran jedi lar adına bir şiir yazabilirim. Ama haftasonunu bekleyecem Aket te gelsinki karşılık verecek birileri olsun...[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 aket yoksa ben varım,yarın kapıırız wulfgar,ama ayıp ettin,enstütüyede yamuk yaptın,jedi saflarına katılarak kalbimizi kırdın[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Ulan Senko bunlarin laftan anliyacagi yok . Sen staff i kap bende Saber i alayimda sunlara bir Hj cakayim, Savulun lan allahsizlar Yedirmem Padawanlari Size. Master Guardi[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim [Bu mesaj The_Guardian tarafından 31 October 2003 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Yuh lam YEDIRMEM ULAN BEN JEDI IMI SIZIN PALADIN BASTARD SWORDLARINIZA> DAGITIRIM ULAN HEPINIZI BURASI BIR JEDI KALESI< OLDUGUMUZ YER BELLI> SIZIN GIBI KACMIYORUZ BAYIR BAYIR EGER BIZE SALDIRAN OLURSA KESERIZ CAYIR CAYIR(allama)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ben natural'ım sizin gibi sonradan olmadım:)[hline]sapsam sapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: Wulfgar, 28 October 2003 23:53 tarihinde demiş ki: F enerbahçe - Galatasaray maçına döndü mekan R ahat uyuyamicaksınız düzgün bi laf sokamadan P ekte şeyimdeydi kılıcında baltanda N olur gerçeğe dönün yakın zamanda E linden öpiim ben bu şiir hedesini açanın 1 şiir için birbirinize düşürdü sizi, amanın J edi dır benim adım sallarım saybırımı der biri E limde club var der;Yetişir hemen öteki D eminden beri birbirlerinelaf soktular İ nsanlık nedir iki dakkada unuttular N e zevk aldınız bu işten die sorarım E sanane salak diede hemen cevabımı alırım 2 taraf birleşse ne güzel bi hayalgücü çıkacak der kaçarım...[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen kessinlikle katılmaktayım bunun sentazini yapalım, ışın baltası![hline]*!onun için mantığın bir önemi yoktur... ve ağzından salyalar saçarak gülmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 İki gün önce aldığım Jedi Academy i perşembe günüde okulu ekerek tam gaz oynadım jedi ve jedi knight ta bitirdim. Tüm gazımla jedi hatlarındayım...[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 wulfgar bende burdayım merak etme jedilere yapılacak olan her saldırının önüne göhsümü gere gere meydan okurum :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Bu arada oyun boyunca butterfly gördüğümde senin şiirin aklıma geliodu bazen gülmekten, oyuna dikkat edemeyip ölüodum. Hatta imza yaptım... :D[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 inanmaz fprciler güce tek işleri macera die koşmak günlerce bilerler swordlarını ince ince kesemezler bir cüce bile sonra gelir bunlar karşıma derler biz seni de keseriz jedi medi dinlemeyip bi güzel gebertiriz biz çıkartınca saberimizi atarlar adımlarını hemen geri pilli kılıç dediklerinden tırsarlar arkalarına bakmadan kaçarlar[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 hadi lan yok mu frp insan bu alemde atışmaya tam gaz devam :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 gandalf, abimiz, abimizsin. abimiz ciragin olalim, sayin abi, abimiz gandalf. abi kopeginiz, ogret bize. isiga sok bizi abi, hadi abimiz gozunu sevelim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 gandalf dediğin sopalı bunak ak sakallı bastonlu ahmak bilmez oda büyüyü sallar kafadan firewölü[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 gandalf abimiz bir yasli koca, sallasa sopasini yer deniz olur boca, firebalinin rangesine giren, olur bir kepaze, bin madara.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 sen görmedin galiba yoda yı alır o gandalfı aşağı gandalf büyülü sözlerini söylerken yer ağzına Push un babasını[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 yoda dedigin bir basti bacak, gandalf kucak acar olur toparlak, bu isler yesil kulakla olmaz, ak sakal cucede bulunmaz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Bir Kenderin Hikayesi Ben bir küçük kenderim Ova bayır gezerim Yanıma yarimi aldım mı Mutluluktan en büyük nehri yüzerim. Ejderha neymiş vız gelir Koşarım önünden arkamdan kız gelir Hoplaya zıplaya gezerim etrafta Ondan alıp buna kaptırarak çantada Ben bir küçük kenderim Servetmiş ben n'eylerim? Ortalığı karıştırmaktır yegane derdim Yanımda sevgilim ova bayır giderim Ben küçük bir kenderim Belimde minik hançerim Cücelerle güreş tutar, minotorlara öküz derim Dağ bayır gezer insanları sersemletirim Reha Kocataş[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 sen deme ona cüce zıplar havaya 10 metre gandalf onu yerde ararken gökte bulur o arada kafasına high jump'ı yemiş olur[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 usta dedigin zip zip ziplamaz, basket topundan usta olmaz. fireballi yiyen cuceden, ne top ne toparlak olmaz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 gandalf kimi yetiştirmis bu cihanda bak yoda ya babalar gibi hoca senin galnadfın bilgisi kendisine öğretemez zaten hiçbişi hiçkimseye[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 gandalf dedigin bir ulu kisiymis, gelmis orta dunyaya isigi getirmis. senin yoda dedigin kimi yetistirmis; biri tum jedileri kesmis, digeri kendini kestirmis.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 D angalf dediğin bunamış hoca A lır Yoda onu kılıcıyla N e bir büyü bilir o dangalak G andalf ım ben dur geçemezsin der A lırlar aşağa kamçıyla, sonra anca imdak der L an sen ne biçim adamsın, bi sopaya kalmışsın F orce harcamaya deymez, zaten bunamışsın[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 D onya dedigin bir bucur cuce, O lsa olsa zip zip ziplar balrog gorunce. N e olacak alti ustu yesil bir pigme, Y eter gucu ancak gandalfin sopasinin ucunda tutmeye, A tladi mi uzerine yusyuvarlak iner yere.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 *Şiirinin ilk birkaç satırını yazar fakat aniden kapanmakta olan göz kapaklarına karşı koyamaz, bilgisayar karşısında sızar* Lan laf ettik gandalf a sleep mi yedik acaba?[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen [Bu mesaj Wulfgar tarafından 01 November 2003 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: senko, 31 October 2003 23:59 tarihinde demiş ki: sen deme ona cüce zıplar havaya 10 metre gandalf onu yerde ararken gökte bulur o arada kafasına high jump'ı yemiş olur[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Bravo Master Senko. Dur ben de cekeyim Saber i.. Gandalf neymis be, Saouron gelsin[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar