karabocek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Arkadaslar bir client editledim sayenizde guzelde oldu hani turkcelestirdim , resim koydum bazi buttonlari koydum movie yi mesela bazilarini koymadim , tek sorum olacak clientin ip sini nasil degistiririm yani uo ya baglanamior dior ya ben onu uo launcpadsiz fln cift tikladigimda o ip ye girmesini istiyorum.Yani cliente ip linki vermek gibi bisi nasil yapacagim?[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Ha birde bu cliente resim ekledigimde onundeki kale , pass yeri hala duruor password yeri kalsin istiom ama kaleyi cikarmak istiyorum.kalenin id sini buldum onu resme linklendiridigimde ayri bi karede tekrar o resimi acior clientin ustunde ... napacam[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 [b] bişi sorcam senın bu serverın ev serveri mi?[hline]Evil Lord Fransua DeaD oR AliVe www.paticik.com The BesT Script Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Sponsora baglanacak sponsor hazir bizi beklior tamamdir server bitti diyince baglanacak iste... sponsoru ve adini sormayin surpriz. Titleimda blackthoornes revenge fln yazior bakmayin ona adi baska :) bomba gibi gelecez turkiyenin tek pvp shardi... acaip degisik scp ler fln goreceniz[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 [b] BABA SENINKI EV SERVERIMI SEN ONU SOLE......[hline]Evil Lord Fransua DeaD oR AliVe www.paticik.com The BesT Script Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Su anda evet... kablonetim 256...[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 id si 1418 olacaktı sanırım. onun boyutlarına göre paintte veya istediğin herhangi programda bir kare oluştur. ve o kareyi siyaha boya onun block kodunun yerine yerleştir. artık o kale görünmeyecektir.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 login.cfg yi arattır hex editorla clientın içinde onu abcde.fgh yap mesela karakter sayısı aynı olcak ismini istediğin gibi değiştir, sonra abcde.fgh diye bi dosya oluştur, içine loginserver=ashjkashfkj yaz OK'dir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar