Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client editte son asama! Yardim!!!

karabocek

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bir client editledim sayenizde guzelde oldu hani turkcelestirdim , resim koydum bazi buttonlari koydum movie yi mesela bazilarini koymadim , tek sorum olacak clientin ip sini nasil degistiririm yani uo ya baglanamior dior ya ben onu uo launcpadsiz fln cift tikladigimda o ip ye girmesini istiyorum.Yani cliente ip linki vermek gibi bisi nasil yapacagim?[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge***
Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor!
Sosyal ağlarda paylaş

Ha birde bu cliente resim ekledigimde onundeki kale , pass yeri hala duruor password yeri kalsin istiom ama kaleyi cikarmak istiyorum.kalenin id sini buldum onu resme linklendiridigimde ayri bi karede tekrar o resimi acior clientin ustunde ... napacam[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge***
Sosyal ağlarda paylaş

Sponsora baglanacak sponsor hazir bizi beklior tamamdir server bitti diyince baglanacak iste... sponsoru ve adini sormayin surpriz. Titleimda blackthoornes revenge fln yazior bakmayin ona adi baska :) bomba gibi gelecez turkiyenin tek pvp shardi... acaip degisik scp ler fln goreceniz[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge***
Sosyal ağlarda paylaş

id si 1418 olacaktı sanırım. onun boyutlarına göre paintte veya istediğin herhangi programda bir kare oluştur. ve o kareyi siyaha boya onun block kodunun yerine yerleştir. artık o kale görünmeyecektir.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...