aydingun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 client 3.0.0c ye çift tıklıyorum hiç bişey olmuyor sphere ini ye CLİENTVERSION a 3.0.0c yazdım ama gene olmuyor yardım edin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 2.0.0a kullan derim...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aydingun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 kullandım connectıngde kalıyor 2.0.3te de aynı şeyoluyor büsürü client denedim olmadı yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 sphere.ini de client ayarlarıyla oynama 2.03c client ile girersin. login.cfg yi de ayarlıcan tabi.. o 300 client dedigin virus trojan fln olabilir belki.. acılmıosa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aydingun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 yalnız bişey aklıma geldi benim işletim sistemi Xp ben sphere nin sphere_55i_Win32 bu versionnunu kullanıyorum win32 olduğu için mi connetıngda falan kalıyor Xp için olanı varmı yoksa farketmezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aydingun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 client 3.0.0c yi başka biryerden indirdim bu açılıyo öbürünüde hemen sildim saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aydingun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 açılıyorsandım ama bu da açılmıyor yardım edin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 belki dediğin gibi xp sorun yaratiyordur ancak client ararsan Bu Adresi veya 2,0,0 Icinde Bu Adresi Deneyebilirsin[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar