Peka Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 2 makina hub sız 2 ethernet arada sei bağlanmış network kablosu ile baaladık yanlız ağ olmadı yani birbirlerini görmüyorlar (kablo uçları doğrudur) şimdi makinalardan birisi win98 biri win2k 98 olanda tcp/ip , ipx/spx , microsoft ağları için istemci dosya ve yazıcı paylaşımı kurulu durumda win2k olanda tcp/ip ağ istemci , dosya paylaşımcı kurulu ama olmuyor bunu nasıl yapabilirim bilen biri warsa yazarsa berhudar olacağım[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Sei bağlanmış derken 'Cross cable' ile mi bağladığınızı söylüyorsun ? Öyle olduğunu varsayalım. İkisinin de IP Grupları aynı mı ? Win2k ya da IPX/SPX kurun. Eğer görmüyorlarsa herhangi bir browser 'da [digermakinaninipsi] yazin.. Eger goruyorlarsa saçmalamıştır, oluyor bazen. Microsoft bu. Herşey olabilir.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 ya xp de home network setup wizard tik diye yapiyosun [kablolari ters bagladigini varsayiyioruz][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sound_shaker Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 abi bildigimm kadarıyla nette direk kolay yollla 98 de network kuran programlar war bi ara istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 eet kuroskeybıl bağladım yanlız win2k da ips/sx gibi bi seçenek yok çalışma grubunu verebileceğimiz bi yerde yok hub warken yaptığında win2k kendisi bluyor çalışma grubunu makinaların ikisindede "otomatik ip al" hedesi tıklı durumda bağlanmadıkları içindeip falan almıyorlar manual ip verip deneyeyim madem bir dediğini nette öyle bi program bulamadım sen biliyorsan bulup url verirmisin[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: Infeqted, 03 Mart 2003 20:33 tarihinde demiş ki: ya xp de home network setup wizard tik diye yapiyosun [kablolari ters bagladigini varsayiyioruz][hline] winxp kurardım ama pII-450 makinaya biride pIII-500 makinaya xp kurunca mayışıp kalıyor makinalar[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Cross kablo da yaptığın deseni yazar mısın?[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 baaluo xp olan herhangi bir makinadan o programi alabiliyosun setup wizarda giriyosun bunu baska bilgdede kullanmak istiyorum diyosun diskete kaydediyo sonra ister win2k ister winme olsun calistirabiliyosun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: DeMiRMaSKe, 04 Mart 2003 17:09 tarihinde demiş ki: Cross kablo da yaptığın deseni yazar mısın?[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. abi desen doğru zart-beyaz-zurt-beyaz diye gidiyor deseni tam hatırlamadığım için antalya sigorta hastanesinin makinalarına bakan arkadaşımın ordan çalışan bi ağdan söküp araklamıştım :) win2kda sorun yok ayrıca kablo takılı networkunuz hazır diyor 98 olanda war bi sakatlıkta gidemedim daha bakıcam bi tekrar[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 zart beyaz zurt beyaz ise desen yanlış. Senin kullandığın kablo büyük ihtimallee hublı sistem için olan desene sahip. Cross kablo nun deseni farklı olur yani kısaca cross desen 1 2 3 6 - 3 6 1 2 şeklinde oluyor. (her sayıya bir renk veriyorsun ve belirtilen numaradaki deliğe yerleştiriyorsun) hubsız bağlantılarda bu deseni kullanmak zorundasın.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: DeMiRMaSKe, 05 Mart 2003 14:28 tarihinde demiş ki: zart beyaz zurt beyaz ise desen yanlış. Senin kullandığın kablo büyük ihtimallee hublı sistem için olan desene sahip. Cross kablo nun deseni farklı olur yani kısaca cross desen 1 2 3 6 - 3 6 1 2 şeklinde oluyor. (her sayıya bir renk veriyorsun ve belirtilen numaradaki deliğe yerleştiriyorsun) hubsız bağlantılarda bu deseni kullanmak zorundasın.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. bilader nerenne okuyosun yazıyı ? çalışan bi sistemden söktüm diyorum neyse sağolun problem çözüldü win2k da diğer makinanın adı ile aynı adı taşıyan bir kullanıcı hesabı açmak gerekiyormuş[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar