blademaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 kesiolar abi ya adam eğleniyo sanki takıyo çıakrıyo hedehödö ne terbiyesizlik ya 5 dk arayla kesip duruyolar olur mu böle şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ya bendede oluyo oyle garip biseyler 1 aydir felan her gün kesin bikere 1-2 saat weya daha fazla süreli periyodlarda internet gidio heriflere tel acioyrum diyolar teknik ekib gelicek 1 aydir ne gelen oluyo ne gidin..topuna kafam girsin[hline]Acilarin Cocugu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 blademaster kimse zevk için senin net'ini keseceğini sanmıyorum. Bence sinyal problemin olabilir. Böyle netinin gelip gitmesi bunla ilişkili bence Banada olmuştu 1-2 ay öncesine kadar sürekli kopuyordum ama ekibi çağırdım aşagıdan hallettiler, sinyal problemi oldugunu ve düzelttiklerini söylediler bidaha da kopmadım.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bu sinyal proplemi dediin şey hep olur hgeralde ne biliim bnmki öle bi gün oluyo haftada mesela kesilio bidaa kesilio 5 dk sora bidaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Bugünkü sinir harbimi anlatayım rahatlıyım. Saat 4 gibi bir anda kablo gitti. Normaldir bakım vardır falan dedim hemen interaktifi aradım ve kablomun borç yüzünden kesildiğini ögrendim. Borç miktarımın 5 milyon olduğunu öğrendiiğimde ise hafif bir gülümseme ile telefondaki sese sadece küsuratı var mı esikk yatırmıyım da dedim. Banka hesap Nolarını aldım ve dial up ile havale yapıp hemen fax ile dekontu yolladım ve dedikleri gibi 15 dakika içinde açılmasını beklemeye başladım. Tabiki açılmadı. 16.30 dayamayıp tekrar aradım ve açma emrinin çıktığını açılmış olması gerektiğini öğrendim. :) Tekrar denedim ıhhhıhhh. Bu sefer teknik servisi arayıp sorunu belirttim ve onaylı açmaları yapacak arkadaşın iftar için çıktığını ve 17.10da geleceğini öğrendim. Peki dedim bunada ok. Adam açlıktan ölecek değil ya. Saat 17.30 oldu ama hala kablom yok. Tekrar arıyıp bu arkadaşın gelip gelmediğini veya başka yetkili olup olmadığını sordum. 5 dakikaya geliyormuş kendileri dediler ve gene beklemeye başladım. 17.50 artık sinir bastı ve tekrar aradım. 18.15 açıldı :P[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bendede bir hafta once 5dakkada bir kesiliyordu sonra kendi kendine düzeldi.ama şimdide çok yavaşladı :([hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 kablonette downloadları ort. kaçla indiriyosunuz?[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: EarS, 31 October 2003 18:41 tarihinde demiş ki: bendede bir hafta once 5dakkada bir kesiliyordu sonra kendi kendine düzeldi.ama şimdide çok yavaşladı :([hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse işte bu sinyal problemidir.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bi siteden çekiosam 15 faln kazaa da 6- max ama shareaza da 64k bağlantıyla 80 k faln olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 80k dediğin kilobittir kilobyte değil durumda 80Kb(bit)=8KB(byte) a eşit oluyor. options tan değiştirebilirsin Kb veya KB göstermesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar